Belediye Sorunları 'Özel Tim' ile Çözüyor - Son Dakika
Güncel

Belediye Sorunları 'Özel Tim' ile Çözüyor

Belediye Sorunları \'Özel Tim\' ile Çözüyor

Amasya Belediyesi bünyesinde oluşturulan Toplumsal İletişim Masası (TİM) mahalleleri dolaşıp, sorunların çözümünü sağlıyor.

07.03.2018 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amasya Belediyesi bünyesinde oluşturulan Toplumsal İletişim Masası (TİM) mahalleleri dolaşıp, sorunların çözümünü sağlıyor.

Halkın belediyeden beklentilerinin tespit edilip çözülmesi amacıyla kısa adı 'TİM' olan Toplumsal İletişim Masası birimini oluşturduklarını belirten Belediye Başkanı Cafer Özdemir, "Üzerinde 'TİM' yazılı siyah renkteki minibüs sokak sokak dolaşıyor. Halkımızdan gelen istekleri anında çözüm üretiyorlar" dedi.

Projeyi uzun zamandır düşündüklerine değinen Özdemir, "Belediyedeki yoğunluktan dolayı bazen bütün mahalle ve toplumumuza ulaşmamız sıkıntı oluyordu. Bizi temsilen oluşturduğumuz belediyedeki birimimizde görevli arkadaşlarımızı mahallelerde gezdiriyoruz. Biz zaten mahallelerimizdeki genel sıkıntıları gideriyoruz. Ola ki bizim görmediğimiz, bizim farkında olamadığımız ve ya onu problem olarak görmediğimiz ama vatandaş tarafından problem olarak görülen noktalar varsa diye çeşitli mahallelerimizde ekiplerimiz geziyorlar. Oradaki vatandaşlarımızın problemlerini dinliyorlar, not alıyorlar ve biz de bu sorunları çözüme kavuşturuyoruz. Eğer çözülemeyecek bir sorunsa da neden o sorunun çözülemediği ile ilgili dokümanları da vatandaşlarımıza gönderiyoruz. Yaklaşık 2,5 aydır devam eden bir projemiz. Gelen tepkilere baktığımızda oldukça güzel sonuçlar aldığımızı görüyorum. Mahallelerde çok önemli sorunların olmadığını da bu birimimiz sayesinde görmüş oluyoruz. Bu bizim için de sevindirici bir durum" diye konuştu. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Belediye Sorunları 'Özel Tim' ile Çözüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement