Belediyenin eğitim destek evinde büyük skandal! Annenin şüphesi cinsel istismarı gün yüzüne çıkardı - Son Dakika
3.Sayfa

Belediyenin eğitim destek evinde büyük skandal! Annenin şüphesi cinsel istismarı gün yüzüne çıkardı

Belediyenin eğitim destek evinde büyük skandal! Annenin şüphesi cinsel istismarı gün yüzüne çıkardı

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Belediye Eğitim Destek Evi Koordinatörü Sevan S., 14 yaşındaki bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla ekipler tarafından gözaltına alınarak tutuklandı. Rezalet ise annenin, ders çalışma bahanesiyle sürekli şüphelinin yanına giden kızından şüphelenmesi ile ortaya çıktı.

17.11.2021 23:43  Güncelleme: 23:47

Balıkesir'in Bandırma ilçesi, belediye eğitim destek evi koordinatörünün cinsel istismar rezaletini konuşuyor.

ANNENİN ŞÜPHESİ REZALETİ ORTAYA ÇIKARDI

Anne M.K., şu an 17 yaşında olan kızının sürekli olarak destek evinde tanıdığı Sevan S.'nin evine ders çalışma bahanesiyle gitmesinden şüphelendi. Kızıyla konuşan M.K. duydukları karşısında şoka girdi.

ANNENİN ŞİKAYETİ ÜZERİNE ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Anne M.K.'nin şikayeti üzerine başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve tutuklananSevan S.'nin iddiaları reddettiği öğrenildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Belediyenin eğitim destek evinde büyük skandal! Annenin şüphesi cinsel istismarı gün yüzüne çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Faruk Gl: Her gülene, bende sizdenim diyene, görüşlerimiz bir diyen herkese, atalar ne de miş ya birlikte yemek ye ya yolculuk yap yada alışveriş pazarlık yap bir insanı tanımak için. Bu gün de sosyal medya hesaplarını incele. Çogunu takip edin başıboş bırakmayın. 0 0 Yanıtla

Advertisement