"Benimleyken 8 Erkekle Yattı" - Son Dakika
Güncel

"Benimleyken 8 Erkekle Yattı"

"Benimleyken 8 Erkekle Yattı"

Fransa’nın eski Adalet Bakanı Dati’nin yoğun aşk hayatı, kızının babasının kim olduğu hakkında tartışmalara neden oldu.

06.11.2012 07:27  Güncelleme: 16:28

Fransa'nın eski Adalet Bakanı Rachida Dati, üç yıl önce dünyaya getirdiği kızı Zehra için milyarder işadamı Dominique Desseigne'e babalık davası açtı.

İşadamı ise, 'Dati benimleyken eski İspanya Başbakanı, Sarkozy'nin kardeşi, Katar başsavcısı dahil 8 erkekle beraberdi. Babanın ben olduğum ne malum?' diye kendini savundu.

Fransa'nın eski Adalet Bakanı, Avrupa Parlamentosu üyesi Rachida Dati'nin üç yıl önce dünyaya getirdiği kızı Zehra'nın babasının kim olduğu hala bilinmiyor. Konuyla ilgili iddiaları ise bitmek bilmiyor. Le Monde gazetesinin hafta sonu eki "M Le Magazine", 47 yaşındaki Dati'nin hamile kaldığında sekiz erkek arkadaşının bulunduğunu öne sürdü.

Dati'nin, çocuğun babası olduğu söyleyerek DNA testi için mahkemeye verdiği 68 yaşındaki milyarder işadamı Dominique Desseigne test yaptırmayı reddediyor. Dati'nin ilişki kurduğu öne sürülen kişiler arasında bir televizyon sunucusu, bir bakan, bir CEO, İspanya Başbakanı Jose Maria Anzar, Nicolas Sarkozy'nin kardeşi, Katarlı bir başsavcı ve bir mirasyedi bulunduğu söyleniyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel 'Benimleyken 8 Erkekle Yattı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement