Rafael Benitez, Inter'e Taş Yağdırdı - Son Dakika
Spor

Rafael Benitez, Inter'e Taş Yağdırdı

Rafael Benitez, Inter\'e Taş Yağdırdı

Inter'de sezonun yarısını göremeden kovulan Rafael Benitez, yeni kulübü Napoli'nin birçok yönden Inter'e göre daha üstün olduğunu söyledi.

17.12.2013 11:16  Güncelleme: 11:14

Bu sezon Napoli'nin başında gösterdiği performansla kendisini futbol dünyasına yeniden hatırlatan Rafael Benitez, ESPN'e yaptığı açıklamada Inter'e taş yağdırdı.

Napoli'nin kendisine Inter'e göre neden daha uygun olduğunu açıklayan İspanyol hoca, "Çünkü daha heyecanlılar, daha hevesliler, açlar ve gençler" açıklamasında bulundu.

2010 yılındaki 6 aylık Inter macerasından sonra kendisinin San Paolo'da çok daha farklı bir atmosfer bulduğunu söyleyen Rafael Benitez, "Gerçek şu ki, burası gerçekten harika bir yer. Golfle, antrenman kamplarıyla, sizi seven insanlarla ve kazanmak için sizinle birlikte çalışan oyuncularla bambaşka bir yerdeyim. Bu nedenle geleceğe dair oldukça umutluyum" dedi.

Inter'le ilgili açıklamalarına da devam eden Benitez, "3 sene önceki Inter daha yüksek bir seviyenin takımıydı ama çok yaşlıydı. Buradaki takımım daha genç, daha aç, daha istekli.  Böyle oyuncuları etkilemek ve istediklerinizi anlamalarını sağlamak her zaman için daha kolaydır" diyerek sözlerini bitirdi.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Rafael Benitez, Inter'e Taş Yağdırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement