Bergama Doğa Gençlik Ve Spor Kulübü Kuruldu - Son Dakika
Güncel

Bergama Doğa Gençlik Ve Spor Kulübü Kuruldu

"Bergama Doğa Gençlik ve Spor Kulübü kuruldu. Bergama'ya yaptığı büyük yatırımlar ile bilinen Bergama Doğa Okulları Kurucuları Levent AKÇAY ve Nedim AKÇAY tarafından Bergama Doğa Gençlik ve Spor Kulübü kuruldu. "

14.07.2017 12:35

Türkiye Voleybol Federasyonu 2.lig'te mücadele edecek olan spor kulübünün sportif direktörlük görevine daha önce defalarca şampiyonluklar yaşamış tecrübeli isim Yaşar Ergün, antrenörlük görevine ise Cemal Acar getirildi. Bergama'ya voleybol'da yeni bir soluk kazandırıp adeta eşik atlaması beklenen bu büyük yatırımın aynı zamanda Bergama'nın tanıtımına da ciddi katkı sağlayacağı düşünülüyor. Bergama'mıza ve bölgemize hayırlı olsun diyerek sözlerine başlayan Bergama Doğa Gençlik ve Spor Kulübü Kurucusu Levent AKÇAY, "Spor takımımız ile bölgemize ve burada yaşayan gençlerimize, spor ve sporcuya yatırım yapmak, genç yeteneklerin önünü açmak istedik. Yaşadığımız bölgede imkanlar yeteri düzeyde olmadığı için bir çok genç yetenek kaybolup gidiyor, harcanıyor. Kulübümüz ile bundan sonra yetenekli gençlerimizi destekleyeceğiz" dedi.

"YAKIN ZAMANDA ÖNEMLİ TRANSFERLER YAPARAK BERGAMA'YA KAZANDIRMAK İSTİYORUZ."

Bergama Doğa Gençlik ve Spor Kulübü olarak önemli transferler yapıp mücadeleci bir takım kurmayı hedeflediklerini söyleyen AKÇAY, alt yaş grupları ile takımı destekleyip Türk sporuna ve sporcusuna katkıda bulunmak istiyoruz dedi. Kulübün kurucularından Nedim AKÇAY ise, bir sonraki yıl 1.lig'te mücadele eden bir takım amaçladıklarını ve gelecek yıl planlamalarını bu doğrultuda yaptıklarını belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bergama Doğa Gençlik Ve Spor Kulübü Kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement