Beşiktaş'ın tecrübeli oyuncusu Atiba Hutchinson ve ailesine ırkçı saldırı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ın tecrübeli oyuncusu Atiba Hutchinson ve ailesine ırkçı saldırı

Beşiktaş\'ın tecrübeli oyuncusu Atiba Hutchinson ve ailesine ırkçı saldırı

Alanyaspor maçında 3 gole de katkı yapan Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Atiba Hutchinson'a maçın ardından sosyal medyadan ırkçı saldırıda bulunuldu. Beşiktaş İletişim ve Medya Sorumlusu, Atiba'ya ve ailesine ırkçı saldırıda bulunanlar hakkında hukuki işlemlerin başlatıldığını duyurdu.

08.04.2021 16:53  Güncelleme: 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'in 33. haftasında sahasında Alanyaspor'u 3-0 mağlup ederek liderliğini sürdüren Beşiktaş'ta, bu maçın kahramanlarından birisi olan 39 yaşındaki futbolcu Atiba Hutchinson, maçın en çok konuşulan isimlerinden oldu. Ancak futbolcu için iyi yorumlarda bulunanların dışında ırkçı ifadeler kullananlar da oldu. Sosyal medyadan Kanadalı futbolcu için yapılan ırkçı yorumlara Beşiktaş sessiz kalmadı.

"İNSAN MÜSVEDDESİ"

Beşiktaş İletişim ve Medya Sorumlusu Erol Kaynar, attığı bir tweet ile Atiba'ya ve ailesine ırkçı saldırıda bulunanlar hakkında hukuki işlemlerin başlatıldığını açıkladı. Erol Kaynar, böyle ırkçı yorumlar yapanlar için "Sosyal medyada Atiba'ya ve ailesine ırkçı saldırıda bulunan insan müsveddesi hakkında hukuki işlemler başlatılmıştır. Konunun sonuna kadar takipçisi olacağız! Ve asla peşini bırakmayacağız, kamuoyuna saygı ile duyuruyoruz" şeklinde sert sözler sarf etti.

Beşiktaş'ın kaptanı Atiba Hutchinson'a ırkçı saldırı

Son Dakika Spor Beşiktaş'ın tecrübeli oyuncusu Atiba Hutchinson ve ailesine ırkçı saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Engin Akkoyunlu : Atıba nın başarısını kıskanan yobazlar yapmıştır.bjk düşmanları şerefsizler yapmıştır. 5 4 Yanıtla
  • Adem: Ne dinimizde ne de Kültürümüzde ırkçı düşünceler yaygındır. Hz Muhammedin hayatını kurtaran İslamın kılıcı Bilali Cemal Zencidir, Afrika'da Haçlı Seferlerinde Hristiyan orduların önünü kesen tüm Müslümanların komutanı Selahaddin Eyyubi Afrikalı Araptır. Futbol serseriliğinin alemi ve anlamı yoktur. Bu kişileri aranıza almayın 5 2 Yanıtla
  • Mahmut: Selahaddin eyyübi kürd tür.tarihi öğren ondan sonra yaz 1 3 Yanıtla
  • büyük galatasaray ailesi: taraftar olarak atibanın yanındayız... ırkçılıga hayır.. 3 0 Yanıtla
  • Hayati kayali: Seni seviyoruz ATIBA 1 0 Yanıtla

Advertisement