Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Derbideki Kozu Pres - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Derbideki Kozu Pres

Beşiktaş, Kadıköy'de ofansif futbolla rakibinin defans zaaflarından yararlanmayı hedefliyor. Fenerbahçe taktiğini Dinamo Zagreb'den alan Şenol Güneş, 3. bölgede rakibine pres uygulayıp teknik kapasitesi yüksek oyuncularıyla sonuca gidecek.

23.09.2018 12:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş, Kadıköy'deki Fenerbahçe derbisinde tüm hesaplarını galibiyet üzerine yapıyor. Ezeli rakiplerinin Dinamo Zagreb'e 4-1 yenildiği maçı kurmaylarıyla birlikte mercek altına alan Şenol Güneş, planlarını hücum futbolu üzerine kurdu.

F. Bahçe defansının kırılgan yapısından faydalanmak isteyen tecrübeli çalıştırıcı, takımına üçüncü bölgede pres yaptırıp, teknik kapasitesi yüksek oyuncularıyla sonuca gitmeyi hedefliyor.

BABEL FORVETE, LENS SAĞ KANADA

Güneş, bu nedenle Babel, Quaresma, Lens, Ljajic ve Oğuzhan'ı Kadıköy'de ilk 11'de sahaya sürecek. Forvette Larin'den istediği verimi alamayan tecrübeli çalıştırıcı, Pepe ile birlikte takımın en fazla gol atan ismi olan Babel'i ileri uçta oynatacak.

Sol kanada Quaresma'yı çekerken, sağ kanatta ise Lens'e görev verecek. Şenol Güneş, zorlu karşılaşma öncesi talebeleriyle yaptığı görüşmede, "Sizden 90 dakika boyunca mücadele ve yüksek tempo bekliyorum" diyerek 3 puan talimatı verdi.

Şenol Güneş, 30 yıllık kariyerinde 6 farklı takımla ligde Fenerbahçe deplasmanında çıktığı 20 maçta da galibiyet sevinci yaşayamadı. Deneyimli teknik adam, bu karşılaşmaların 15'ini kaybederken, 5'inden beraberlikle ayrıldı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş\'in Derbideki Kozu Pres

Son Dakika Spor Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Derbideki Kozu Pres - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • 3eski fenerli: CANER..LENS..GÖKHAN COK küfür edilcek size mac öncesi.. ama moral bozmayın inş. caner güzel ortalar yap..lens adam eksilt asist yap.. gökhan gönül. sende adam gecirme.. babelde gol atsın 1-0 olsun bizim olsun 9 3 Yanıtla
  • andsmero: bu sefer farkli yeneceksin senol gavurdan farkin ne onlar 4 atti sende 5 atarsin 7 3 Yanıtla
  • Atadan: Maç berabere biterrrrrr 0 5 Yanıtla
  • kafa dikişli : yarın hakemlere catar terim bıraktı hakemlere çatmayi şenol basladi 0 3 Yanıtla
  • şenol : zirtolar busefer senolun kafasına bisey atmayın cok kızar o kızdımi kötü kızar hem en kara kola gider fener hükmen mağlup sayılır cunki karakolda dayısı var 0 2 Yanıtla
  • İsmail çavuşoğlu: Şenol Güneş baktık yenemicez Ben yere kendimi atarım hep beraber kaçarız diyor seni tiyatrocu seni 0 2 Yanıtla

Advertisement