İstanbul'un göbeğinde kan donduran olay! Kavga ettiği kardeşini yaktı - Son Dakika
3.Sayfa

İstanbul'un göbeğinde kan donduran olay! Kavga ettiği kardeşini yaktı

İstanbul Beyoğlu'nda tiner kullandıkları öne sürülen kardeşler arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma sonrası abi Hüseyin D. elindeki tineri kardeşinin üzerine dökerek yaktı. Olay anı kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

11.08.2020 09:42  Güncelleme: 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyoğlu'nda madde bağımlısı olduğu iddia edilen abi kardeşinin üzerine tiner dökerek yaktı. Alevler içerisinde kalarak ağır yaralanan kardeş hastaneye kaldırıldı. O anlar ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay, Taksim Dolapdere Caddesi üzerinde bir işyerinin önünde dün saat 17.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, tiner kullandıkları iddia edilen Hüseyin D. ile kardeşi Serkan D. henüz bilinmeyen bir nedenle kendi aralarında tartışmaya başladı. Tartışma sonrası abi Hüseyin D. elindeki tineri kardeşinin üzerine dökerek yaktı.

İstanbul'un göbeğinde kan donduran olay! Kavga ettiği kardeşini yaktı

Alevler içerisinde kalarak sağa sola kaçmaya başlayan Serkan D.'ye vatandaşlar su şişeleri ve demlikle müdahale etti. Cadde üzerinde yatan kardeş için olay yerine ambulans çağrıldı. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekibi yaralı kardeşe ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. Vücudunda büyük bölünde yanan Serkan D'nin hastanedeki tedavisi devam ediyor. Kardeşini yakan Hüseyin D. ise olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

İstanbul'un göbeğinde kan donduran olay! Kavga ettiği kardeşini yaktı

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Yaşanan korkunç olay ise bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, önce kardeşin bir işyerinin önüne gelerek oturduğu daha sonra da abinin elinde bir şişe ile gelerek kardeşini yaktığı görülüyor. Alevler içerisinde kalan Serkan D. can havliyle etrafa kaçmaya başlıyor. Daha sonra vatandaşlar su şişeleri ve çaydanlıklarla yanan adamı söndürüyor. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

İstanbul\'un göbeğinde kan donduran olay! Kavga ettiği kardeşini yaktı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa İstanbul'un göbeğinde kan donduran olay! Kavga ettiği kardeşini yaktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • Ata: En az 3 çocuk yapın diyor .sanki o besliyecek 4 5 Yanıtla
  • onur çelebi: çarşı grubu iyice çileden çıktı artık tineri aleni çekiyor ve birbirlerini yakıyorlar 1 8 Yanıtla
  • Engin: Zor zor gerçekten çok zor. Tutulur bir yanı yok. Yinede allah devletten razı olsun . varsa yoksa devlet . Allah devletimizi korusun 4 4 Yanıtla
  • diyojen: Anne ve babanın terk edip sahipsiz bıraktığı. Köprü atlarında yaşamak zorunda kalmak. küçük yüreklerinin cesaretlendirmek için içtikleri tiner Bali hap gibi şeyler yüzünden bir birlerine kıyacak kadar şuurlarını kaybede biliyorlar. ASIL GÜNAHKAR ANNE VE BABANIN SUÇLARINI HAYATLARI BOYUNCA ÖDEYECEK İKİ KARDEŞTİLER. ALLAH KİMSEYİ ANASIZ BABASIZ KOYMASIN 6 1 Yanıtla
  • Ff: Ne olur merhametli çocuklar yetiştirin.. 5 1 Yanıtla
  • diyojen: Kendi çocuklarımızın daha dogmadan planını yapanlar. Gece uyuduğunda başını okşayıp üstü açılmış mı diye endişe duyanlar... Kimse anne ve babasını seçemiyor. Birilerini suçlayıp sıyrılmak kolay. PEKİ SEN NE YAPTIN BU ÇOCUKLAR İÇİN. Kendi çocuğunu bir gece sadece bir gece dışarıda bırak o zaman ne demek istediğimi anlayacaksınız. KLAVYEDE bir kaç harfe dokunarak ve ezbere yazmakla gerçeklerin arasında dağlar var. Merhamet ve en pati biraz 4 2 Yanıtla
  • Mutlu: Allah korkusu kalmamış yazık 4 1 Yanıtla
  • Centilmen : Bunlar hiç düşünmeden yanlarından geçen vatandaşları da ateşe verirler. 4 0 Yanıtla
    MURAT HANTAS: TİNERİN KAFASINI CEKEN BİLİR BABA 0 4
  • handan: çok vahim tablo . su dökmeseler kurtulamazdı. sagolsun yardım eden 3 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement