Bilecik Öğrenciler, Konsere Geç Kalan Eypio'yu Protesto Etti - Son Dakika
Güncel

Bilecik Öğrenciler, Konsere Geç Kalan Eypio'yu Protesto Etti

Bilecik'te Şeyh Edebali Üniversitesi bahar şenlikleri konserine yaklaşık 1.5 saat geç kalan ünlü rap sanatçısı Eypio adıyla bilinen Abdurrahim Akça, öğrenciler tarafından uzun süre protesto edildi.

03.05.2019 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'te Şeyh Edebali Üniversitesi bahar şenlikleri konserine yaklaşık 1.5 saat geç kalan ünlü rap sanatçısı Eypio adıyla bilinen Abdurrahim Akça, öğrenciler tarafından uzun süre protesto edildi. Yoğun trafik nedeniyle geldiğini anlatan Eypio öğrencilerden özür dilerken, Yapacak bir şey yok, hakkınızı helal edin' dedi.

Şeyh Edebali Üniversitesi bahar şenliklerinin ilk gecesinde Eypio adıyla bilinen Abdurrahim Akça sahne aldı. Akşam 21.00'da başlaması gereken konsere Eypio yaklaşık 1.5 saat geç kaldı. Öğrencilerin tepkisi üzerine sunucu Eypio ile telefonla görüştükleri ve kısa sürede sahnede olacağını söyleyerek, Ben sizi Eypio ile görüştüreceğim. Telefonla ulaşıyoruz, bir parça sonra bizi görüntülü olarak arayacak ve sizleri de görecek. Ne kadar yuhalasanız. İnşallah görüntülü aramada yuhalamazsınızö dedi. Konsere yoğun trafik nedeniyle geç kaldığını anlatan Eypio ise Valla yapacak bir şey yok, hakkınızı helal edin' dedikten sonra sahnede şarkılarını söyledi. Soğuk havaya rağmen alanı terk etmeyen öğrenciler Eypio şarkılarıyla gönüllerince eğlendi.

Bilecik Öğrenciler, Konsere Geç Kalan Eypio\'yu Protesto Etti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bilecik Öğrenciler, Konsere Geç Kalan Eypio'yu Protesto Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement