Bilecik'te Üniversite Sanayi İşbirliği Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Bilecik'te Üniversite Sanayi İşbirliği Toplantısı

Bilecik'te Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) Planlama ve Geliştirme Kurulu, toplandı.

06.04.2016 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'te Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) Planlama ve Geliştirme Kurulu, toplandı.

Valilikte Vali Vekili Mehmet Taşdöğen'in başkanlığında, Üniversite-Sanayi İşbirliği Derneğinin ev sahipliğinde yapılan toplantıda konuşan Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Bayram Kaya, Bilecik'in kurul açısından durumunu değerlendirdi. Kaya, Ar-Ge reform paketini de anlattı.

Daha sonra KOBİ'lere yönelik bilgilendirici ziyaretlerin kurul içinden belirlenecek temsilciler tarafından periyodik yapılması kararlaştırıldı.

KÜSİ faaliyetlerinin etkin yürütülmesi amacıyla ilgili kurum ve kuruluşlar arasında koordinasyon sağlanması, işbirliği faaliyetlerinin hayata geçirilmesi ve yürütülmesi aşamalarında engel teşkil eden sorunların belirlenmesi uygun görüldü. Çözüm önerileri geliştirme, mevcut kapasitenin belirlenmesi ve geliştirilmesi, yürütülecek faaliyetleri planlama ve takip etme kararı alındı.

Toplantıya Vali Yardımcısı Burhan Terzioğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, KOSGEB Merkez Müdürü Kadir Er, Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği Bilecik İl Koordinatörü Doç. Dr. Harun Mindivan ve Üniversite-Sanayi İşbirliği Derneği Başkanı Levent Özdağ katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bilecik'te Üniversite Sanayi İşbirliği Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement