Bir Komedi Drama Aile Dizisi - Son Dakika
Güncel

Bir Komedi Drama Aile Dizisi

Bir Komedi Drama Aile Dizisi

1989 yapımı gişe rekorları kıran "Parenthood" filmden esinlenerek yeniden yorumlanan bir komedi drama aile dizisi ekranlarda.

19.12.2011 16:28

Ron Howard'ın 1989 yapımı gişe rekorları kıran filmden esinlenerek yeniden yorumlanan bir komedi drama aile dizisi olan "Parenthood" 21 Aralık Çarşamba akşamı saat 21.00'de Universal Channel'da 2. sezonuyla ekrana geliyor. Universal Media Studios/Imagine Television yapımı dizi geniş bir aile olan ve kusurlarıyla renkli hale gelen Bravemen'ları seyircilerle buluşturuyor.

Gilmore Girls'ten tanıdığımız Lauren Graham, Sarah Beaverman karakteriyle ekonomik açıdan çöküntüye uğramış bekar bir anneyi canlandırıyor. Sarah Beaverman, iki çocuğu Amber ('In Traetment'tan Mae Whitman) ve Drew ('ER'dan Mıles Heızer) hiç istememesine rağmen onları da alıp ailesine yakın olabilmek için Berkeley'e geri dönmek üzere Fresno'daki dairesinden taşınmaya karar veriyor.

Sarah, aşırı inatçı bir karaktere ship olan babası Zeek ('Family Stone' ve 'Coach'tan Craig T. Nelson) ve güçlü karakteriyle dikkat çeken annesi Camille ('Heart Like A Wheel'den Bonnie Bedelia) ile evin önünde karşılaştığında, ailesinin de kendi evlilikleriyle ilgili sorunları çözmeye çalıştıklarına tanık oluyor.

Sarah'nın tamamen zıt karakterde bir de kardeşi var; Julia ('Traffic'ten Erika Christensen). Julia bir şirkette çok başarılı bir avukat olarak çalışıyor. Bir yandan annelik yapmaya çalışırken, bir yandan da evde oturan kocası Joel ('Eli Stone'dan Sam Jeager) ve işine yetişmeye çalışıyor.

Sarah'nın bağlanmaktan korktuğu için ilişkilerinde sorun yaşayan erkek kardeşi Crosby Dax Shepard ('Baby Mama'dan), eski aşkı Jasmine'nin ortaya çıkıp önceliklerini tekrar değerlendirmesi gerektiğini söyleyince birden bire yetişkin olmanın sorumluluğunu kabullenmek zorunda kalıyor.

Öte yandan Breaverman'lerin en büyükleri olan Adam ('Six Feet Under' daki Peter Krause), karısı Kristina ('Trst Me'den Monica Potter) ve kızı Haddie'nin ( 'American Dreams'ten Sarah Ramos), oğlu Max'teki ('Brothers and Sister'dan Max Burkholder) tuhaflığın nedeninin Asperger Sendromu olduğunu ortaya çıkarmasıyla, 'normal' aile kavramı konusundaki önyargılarını yıkmak zorunda kalıyor.

Bütün aile hayatlarında olup bitenlerle mücadele ederken, bu birleşmenin yeni bir başlangıç için ve parçaları biraraya getirebilmek için birbirlerinin yardıma ihtiyacı olduğunu gösteriyor. Hem hayatın zorluklarıyla baş etmeye hem de çocuklarını yetiştirirken birbirlerine destek olmaya çalışıyorlar.

Yapımcılığını Oscar ödüllü Ron Howard ve Brian Grazer'ın (A Beautiful Mind, Frost/Nixon) yaptığı dizinin ilk bölümü 'Friday Night Lights' ın baş yazarı Jason Katim ve David Nevin (Friday Night Lights, Arrested Development) tarafından yazılırken, The West Wing ile Emmy Ödülü'nü kazanan Thomas Schlamme de dizinin yönetmenliği ve pilot bölümünün yapımcılığını üstleniyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bir Komedi Drama Aile Dizisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement