Bitcoin Safiye'ye 200 bin TL kaptıran kişi, intihar etti - Son Dakika
3.Sayfa

Bitcoin Safiye'ye 200 bin TL kaptıran kişi, intihar etti

Balıkesir'de, 'Bitcoin Safiye' tarafından 200 bin TL dolandırıldığı iddiasıyla bir süredir bunalımda olan 3 çocuk babası Alper isimli bir kişi, tabancayla kendisini başından vurarak yaşamına son verdi.

22.11.2019 22:41  Güncelleme: 22:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'da, kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtıp, farklı meslek gruplarından 40 kişiyi 600 'bitcoin' karşılığı; yaklaşık 30 milyon TL dolandırıp ortadan kaybolan ve Bursa'da yakalanıp, tutuklananSafiye Gökçe Yüce'ye 200 bin lirasını kaptıran ardından bunalıma giren Alper K. intihar etti.

BUNALIMA GİRDİ

Balıkesir Devlet Hastanesi'nde sağlık görevlisi olan, evli ve 3 çocuk babası Alper K., iddiaya göre bir süre önce kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtan Safiye Gökçe Yüce'ye yatırım amaçlı bir miktar para verdi. Yüce'nin 40 kişiyi 600 'bitcoin' karşılığı yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığının ortaya çıkmasının ardından iddiaya göre Alper K., bunalıma girdi.

TABANCAYLA KENDİSİNİ BAŞINDAN VURDU

Safiye Gökçe Yüce'den 4 bitcoin karşılığı 200 bin TL alacağı olduğu öğrenilen Alper K., akşam saatlerinde, Gönen'e bağlı Tirnova Mahallesi'ndeki evinde, kendisini tabancayla başından vurdu. Silah sesini duyanların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde Alper K.'nın hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından Alper K.'nın cesedi otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Bitcoin Safiye'ye 200 bin TL kaptıran kişi, intihar etti
Bitcoin Safiye'ye 200 bin TL kaptıran kişi, intihar etti
Safiye Gökçe Yüce
Bitcoin Safiye\'ye 200 bin TL kaptıran kişi, intihar etti
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Bitcoin Safiye'ye 200 bin TL kaptıran kişi, intihar etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • ekonomist: birisi size kısa yoldan zengin olmayı vaat ediyorsa kesinlikle dolandırıcıdır 16 0 Yanıtla
  • ÖMER HAYYAM: celladına aşık olmuşsa bir millet ister ezan ister çan dinlet itiraz etmiyorsa sürü gibi illet müstehaktır ona her türlü zillet 14 2 Yanıtla
  • hiç mi akıl yok: bu zamanda 3 çocuk yapmak nedir? 4 11 Yanıtla
  • Harun: Kadın milletine lanet olsun 6 7 Yanıtla
    ...: Cennet annelerin ayakları altındadır. Peygamberimizi dünyaya getiren de bir kadındır. Atatürkü de... ama aynı zaman da kadının şerrinden korunmak için dua edilir. Yani her kadına lanet okunmaz. Annelerimiz bacılarımız kızlarımız başlarımızın tavırdır. 6 2
  • almanya bizi kıskanıyor: yerli ve milli halımız safiye 108 metrekare 6 1 Yanıtla
  • volkan: ben size bişey söyleyim mi daha çok insan intihar eder 3 0 Yanıtla
  • Esra : Haram yoldan para kazanmak iste sonra dolandırılır sonra intihar et . Yaptığın her şey ahmakça 0 1 Yanıtla
    18 yıldır: Milyonlarca ahmak aynı şeyi yapıyor 1 0
  • MEDO: BU SANA PARALAR YASAKLANMALI ÜÇ KAĞITÇISI DOLANDIRICISI HEPSİ BU SAHTE PARALARLA İNSANLARI DOLANDIRİYOR ALTIN ALIN Ş EUR TL AMA ALTINADA DİKKAT EDİN HER ŞEYİN SAHTESİ VAR İNSANIN BİLE SAHTESİ VAR 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement