Bodrum Pier'de 'Grup Gündoğarken' ile Müzik Ziyafeti - Son Dakika
Güncel

Bodrum Pier'de 'Grup Gündoğarken' ile Müzik Ziyafeti

Bodrum Pier\'de \'Grup Gündoğarken\' ile Müzik Ziyafeti

Milta Bodrum Marina'da yer alan Bodrum Pier, yaz sezonu boyunca her Perşembe, 'Grup Gündoğarken' ile misafirlerine müzik ziyafeti çekecek.

30.06.2017 08:51  Güncelleme: 08:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum'un en seçkin noktası Milta Bodrum Marina'da yer alan Bodrum Pier, yaz sezonunda benzersiz lezzetler sunduğu mutfağı kadar canlı müzik performanslarıyla da tatilcilerin gözdesi haline geldi. Parıltım bünyesindeki Bodrum Pier, Temmuz-Ağustos ayları boyunca her Perşembe akşamı Türk müzik dünyasının efsanevi gruplarından 'Grup Gündoğarken' ile misafirlerine keyifli saatler yaşatacak.

YAZIN KEYFİNİ ÇIKARMAK İSTEYENLERE

Etkileyici Kale manzarası ile yerli yabancı pek çok turistin uğrak noktası olan Bodrum Pier sahnesi, 'Grup Gündoğarken'in yanı sıra yaz boyu her hafta Çarşamba günü 'Suzan Kardeş', Cuma günü 'Eda& Metin Özülkü', Cumartesi günü ise 'Gökhan Sezen'i ağırlayacak. Metin Özülkü ayrıca yaz boyunca sürpriz isimlerle birlikte Bodrum Pier'de sahne alacak. Şef Ahmet Yavuz tarafından özenle oluşturulan birbirinden zengin ve iştah açıcı menüler, Bodrum Pier misafirlerinin beğenisine sunulacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bodrum Pier'de 'Grup Gündoğarken' ile Müzik Ziyafeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement