Boğaz'da Macy Gray ile Soul Gecesi - Son Dakika
Magazin

Boğaz'da Macy Gray ile Soul Gecesi

Boğaz\'da Macy Gray ile Soul Gecesi

Son on yılın en başarılı neo-soul, r&b ve pop vokallerinden, Grammy ödüllü Macy Gray, BKM ve HİP organizasyonu ile BKM'nin yaz konserlerinde Turkcell Kuruçeşme Arena'da sahne aldı.

05.06.2012 10:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son on yılın en başarılı neo-soul, r&b ve pop vokallerinden, Grammy ödüllü Macy Gray, BKM ve HİP organizasyonu ile BKM'nin yaz konserlerinde Turkcell Kuruçeşme Arena'da sahne aldı. Sanatçı sahneye hayranlarının çığlıkları eşliğinde çıktı.

Gray, benzersiz sesi ve tarzıyla "Kissed It", "Here Comes The Rain Again", "Buck", When I See You", "Happiness", "Sweet Baby", "Nothing Else Matters" gibi sevilen hitleriyle konserine başladı. Sanatçı, geçtiğimiz ay çıkan son albümü "Covered" parçalarından oluşan repertuvarındaki parçalarını da seslendirdi. Turne programındaki repertuvarı ile sahneye çıkan sanatçı, seyircinin katılımı ve hayranlığını dile getirdiği mekanın atmosferinin etkisiyle programını uzattı ve yarım saatlik özel ek bir repertuvar seslendirdi.

Turkcell Kuruçeşme Arena'yı dolduran hayranlarını ve Boğazdaki eşsiz manzarayı "Merhaba İstanbul" diyerek selamlayan Mac Gray'i finalde hayranları uzun süre bırakmadı. Coşkulu alkışlar eşliğinde yeniden sahneye dönen sanatçı, "Lately", "Sexual Revolution", "I Try" isimli parçalarını söylerken hayranlarından onunla birlikte özgürce dans etmelerini istedi.

Modern divayı dinlemeye gelen isimler arasında Manga grubunun solisti Ferman Akgül, oyuncu Fırat Çelik, Manga ve Sibel Tüzün de yer aldı. 2001 yılında Vouge dergisi tarafından "En Stil Bayan Artist" seçilerek tarzını konuşturan, performansı süresince 3 kez kostüm değiştiren büyülü ses Mac Gray, sevenlerine bol bol öpücük gönderdi ve kirpikleri ile en az sesi kadar dikkat çekti. - İstanbul/ Beşiktas

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Boğaz'da Macy Gray ile Soul Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement