Yüzerken Kaybolan Genç İçin Vatandaş Seferber Oldu - Son Dakika
Güncel

Yüzerken Kaybolan Genç İçin Vatandaş Seferber Oldu

Yüzerken Kaybolan Genç İçin Vatandaş Seferber Oldu

Ordu'da serinlemek amacıyla girdiği denizde arkadaşlarıyla birlikte yüzerken gözden kaybolan 15 yaşındaki Erdinç İlhan'ı kurtarabilmek için çevredekiler seferber oldu.

30.06.2013 18:52  Güncelleme: 12:33

Deniz polisi ve AFAD Sualtı Kurtarma ekibinin gelmemesi üzerine vatandaşlar tarafından 1.5 saatlik aramada baygın vaziyette denizden çıkarılan Erdinç İlhan hastaneye kaldırıldı.

Cumhuriyet Mahallesi sahilinde bugün arkadaşlarıyla birlikte ailesinden habersiz denize giden Erdinç İlhan, serinlemek amacıyla suya girdi. Arkadaşlarıyla yüzerken boğulma tehlikesi geçiren İlhan bir anda akıntıya kapıldı. Çevredekilerin kurtarmaya çalıştığı İlhan kısa sürede gözden kayboldu.

Bunun üzerine sahilde bulunanlar Erdinç İlhan'ı kurtarmak için seferber oldu. Olayı duyup sahile koşan annesi Cemile ve babası Zihni İlhan da sinir krizi geçirdi. Yaklaşık 1.5 saat süren arama kurtarma çalışmalarına Ordu Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Sualtı Kurtarma ve AFAD Sualtı Kurtarma ekibinin gelmemesi ise vatandaşların tepkisini topladı. Sivas'ta gölette kaybolan kişiyi aramak için görevlendirildikleri öğrenilen kurtarma ekipleri gelemeyince vatandaşlar kendi imkanlarıyla kayıkla Erdinç İlhan'ın bulunmak için çaba sarf etti. 1.5 saat sonra Erdinç İlhan, baygın bir halde sudan çıkarılıp hastaneye kaldırıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yüzerken Kaybolan Genç İçin Vatandaş Seferber Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement