Bournemout, Vedat Muriqi'in peşine düştü - Son Dakika
Spor

Bournemout, Vedat Muriqi'in peşine düştü

Adı Tottenham ile anılan Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Vedat Muriqi için bir diğer Premier Lig ekibi Bournemout'ın da devrede olduğu belirtildi.

12.10.2019 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiliz basını, Bournemout'un Muriqi'i devre arasında kadrosuna katmak için harekete geçtiğini duyurdu. İngiliz ekibinin, süper golcüsü Callum Wilson'ı, Romelo Lukaku'yu Inter'e satan Manchester United'a kaptırması ihtimaline karşı Kosovalı forveti gündemine aldığı kaydedildi.

TOTTENHAM'DAN SONRA BOURNEMOUTH

Yaz ayı transfer döneminde Romelu Lukaku'yu Inter'e gönderdiği gibi Belçikalı yıldızın yerini doldurmayan Manchester United'ın Bournemouth'un 27 yaşındaki süper golcüsü Callum Wilson'u satın alacağı öğrenilirken, bu transferin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olması üzerine başarılı Teknik Direktör Eddie Howe'nin yeni forvet arayışına koyulduğu ve Fenerbahçe'nin Kosovalı oyuncusu Vedat Muriqi'i listesine aldığı belirtildi.

Daha önce Tottenham Hotspur, Napoli, Lazio ve Fiorentina gibi takımlarla adı anılan Vedat Muriqi'in Kırmızı Şeytanlar'ın da listesinde olduğu iddia ediliyordu.

Bu arada Kosova Milli Takımı Teknik Direktörü Bernard Challande'nin Muriqi'i 14 Ekim'deki Karadağ maçını düşünerek Cebelitarık ile oynanacak özel karşılaşmanın 11'ine almadığı bildirilmişti.

Bournemout, Vedat Muriqi'in peşine düştü
Bournemout, Vedat Muriqi\'in peşine düştü

Son Dakika Spor Bournemout, Vedat Muriqi'in peşine düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Aşşağı köyden MEMO: kafası var isterseniz ? 2 0 Yanıtla
  • Dd: Rize niye vermiş değerliyse 0 1 Yanıtla
  • Sonunda h harfi olacak: Cahiller 1 0 Yanıtla
  • Manolya: Ne oldu juventus a totnuma tuzlayimda kokmasin cik cikler yine daldan tepesi üstü düşünce başlarında yıldızlar dönüyor 0 1 Yanıtla
  • cemil: Buna 5 dolardan fazla veren takım almaktır,Rıdvan dilmenin balonu bu 0 1 Yanıtla

Advertisement