Boz Ayı, Motosiklet Üzerinde Zurna Çaldı; Gören Direksiyonu Bırakıp Telefona Sarıldı - Son Dakika
Güncel

Boz Ayı, Motosiklet Üzerinde Zurna Çaldı; Gören Direksiyonu Bırakıp Telefona Sarıldı

Rusya'da trafik esnasında bir motosikletin yan koltuğunda oturup zurna çalan boz ayıyı görenler, trafiği bırakıp ayıyı videoya çekti.

22.09.2017 11:51  Güncelleme: 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Motorsikletin üzerindeki ayıyı görenler trafiği bırakıp ayıyı videoya çekti.

AYI, MOTOSİKLETLE TRAFİĞE ÇIKTI

Rusya'da motorsikletli bir grubun en önünde giden ve bir başka motorsikletin yan koltuğunda oturan ayı, kırmızı ışığın yandığı bir sırada trafiğin tam ortasında görüntülendi. Ayıyı görenler önce şaşırdı sonra güldü.

Boz Ayı, <a class='keyword-sd' href='/motosiklet/' title='Motosiklet'>Motosiklet</a> Üzerinde Zurna Çaldı; Gören Direksiyonu Bırakıp Telefona Sarıldı

ZURNA ÇALIP, ŞOV YAPTI

Eğitimli ayının zurna çaldığını görenler ayıyı izlemeye koyuldu. Trafiğin ortasında gösteri yapan ayı yoğun ilgi gördü.

Boz Ayı, Motosiklet Üzerinde Zurna Çaldı; Gören Direksiyonu Bırakıp Telefona Sarıldı

Son Dakika Güncel Boz Ayı, Motosiklet Üzerinde Zurna Çaldı; Gören Direksiyonu Bırakıp Telefona Sarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İzmir'de Makas Atan Sürücüye 22,5 Yıl Hapis İstemi
    14:04 İzmir'de Makas Atan Sürücüye 22,5 Yıl Hapis İstemi

    İzmir'de makas atarak şerit değiştiren bir sürücünün karıştığı kazada 5 kişi öldü, 20 kişi yaralandı. Sürücü hakkında 22,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. İddianamede, sürücünün asli kusurlu olduğu belirtildi. Sanık, kazanın ardından panikleyerek olay yerinden uzaklaştığını söyledi. Savcılık, sanığın bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne ve yaralanmasına neden olma suçundan cezalandırılmasını talep etti.

  • Türk Kızılay, aşevlerinde otomasyon sistemi pilot uygulamasını başlattı
    14:04 Türk Kızılay, aşevlerinde otomasyon sistemi pilot uygulamasını başlattı

    Türk Kızılay, Ankara'da bulunan aşevlerinde otomasyon sistemi pilot uygulamasını başlattı. Kızılay, hijyenik ortamlarda hazırlanan sıcak yemekleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için yeni bir sistem hayata geçirdi. Aşevlerinde ayni ve nakdi bağış kabul edildiğini belirten Türk Kızılay Genel Başkanı Fatma Meriç Yılmaz, otomasyon programının ihtiyaç sahiplerinin bilgilerini tanımlayarak ne kadar yemek verileceğini belirlediğini söyledi. Aşevlerinde her gün binlerce kişiye yemek dağıtıldığını ve bu dağıtımların hayırseverlerin ve toplumun dayanışmasıyla gerçekleştiğini vurgulayan Yılmaz, aşevlerine ayni bağışların yanı sıra internet, mobil bağış, telefon numarası ve şubeler aracılığıyla da bağış yapılabileceğini belirtti.

  • Kuşadası Ticaret Odası, Çağrı Merkezi / Müşteri Hizmetleri Hizmet Standartları Eğitimi Düzenledi
    14:02 Kuşadası Ticaret Odası, Çağrı Merkezi / Müşteri Hizmetleri Hizmet Standartları Eğitimi Düzenledi

    Kuşadası Ticaret Odası tarafından düzenlenen 'Çağrı Merkezi / Müşteri Hizmetleri Hizmet Standartları' konulu eğitim, çağrı merkezi sektöründe istihdam sağlamak isteyen ve çağrı merkezi bulunan işletmelerin temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Eğitimde, çağrı merkezi kriterleri, müşteri sadakati, hizmet standartları ve doğru iletişim konuları ele alındı.

  • Yalova Ro-Ro Limanı'ndan firari kaçaklar yurt dışına kaçırıldı
    14:01 Yalova Ro-Ro Limanı'ndan firari kaçaklar yurt dışına kaçırıldı

    Yalova Ro-Ro Limanı'ndan cezaevi firarisini kargo gemisine bindirerek yurt dışına kaçırdığı belirlenen 2'si personel toplam 4 kişi, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yalova Emniyeti ekipleri, firari D.T.'nin kaçışını tespit etti ve insan ticareti yaptığı ileri sürülen F.K. ve E.T.'nin yardımıyla kaçış gerçekleşti. Polis, zanlıları yakalayarak gözaltına aldı ve rüşvet paralarına el koydu. Zanlılar adliyeye sevk edildi ve tutuklandı.

  • Ahmet Davutoğlu, Ağrı'da Seçim İrtibat Bürosu Açılışını Yaptı
    14:01 Ahmet Davutoğlu, Ağrı'da Seçim İrtibat Bürosu Açılışını Yaptı

    Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Ağrı'da seçim irtibat bürosunun açılışını gerçekleştirdi ve esnafı ziyaret etti. Davutoğlu, vatandaşlara hitap ederek, Ağrı için tertemiz bir belediyecilik anlayışıyla hizmet sunacaklarını ve şeffaf bir yönetim sergileyeceklerini belirtti.

  • Ankara'da yapılan operasyonda çok sayıda uyuşturucu ele geçirildi
    14:01 Ankara'da yapılan operasyonda çok sayıda uyuşturucu ele geçirildi

    Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin birlikte yürüttükleri çalışmalar sonucunda Mamak ilçesinde bulunan bir iş yerinde 40 bin 627 adet extacy hap ve 1 adet av tüfeği ele geçirildi. 4 şüpheli gözaltına alındı ve adli işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek.

  • Bağcılar'da Makas Atan Sürücüye 27 Bin 235 TL Para Cezası
    14:00 Bağcılar'da Makas Atan Sürücüye 27 Bin 235 TL Para Cezası

    Bağcılar'da trafikte makas atarak ilerleyen bir sürücü, polis ekipleri tarafından yakalandı. Şahsa toplamda 27 bin 235 TL para cezası uygulanıp hakkında adli işlem başlatıldı. Sürücü, TEM Kuzey Marmara Otoyolu Mahmutbey Viyadüğü üzerinde makas atarak trafik güvenliğini tehlikeye düşürmüştü. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından tespit edilen sürücü, çeşitli suçlamalarla toplamda 27 bin 235 TL para cezasına çarptırıldı.

  • Sinop'ta TKDK İrtibat Ofisi Açıldı
    13:59 Sinop'ta TKDK İrtibat Ofisi Açıldı

    Sinop'ta Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) İrtibat Ofisi açıldı. Vali Mustafa Özarslan, açılışta yaptığı konuşmada, TKDK'nin Sinop'ta hayvancılık yatırımlarından gıda sanayi tesislerine kadar pek çok alanda yatırımcıları bilgilendireceğini belirtti. IPARD III Programı ile Sinop çiftçisine yüzde 50 ile yüzde 75 arasında hibe desteği sunulacak.

  • Erzincan'da FETÖ operasyonunda yakalanan 2 firari hükümlü cezaevine gönderildi
    13:58 Erzincan'da FETÖ operasyonunda yakalanan 2 firari hükümlü cezaevine gönderildi

    Erzincan'da gerçekleştirilen operasyonda, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik aranan 2 hükümlü yakalandı. H.T. ve M.G. isimli hükümlüler, emniyet ve adliyedeki işlemlerin ardından Erzincan T Tipi Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

  • Başakşehir Belediyesi, 2025-2029 Stratejik Planı için çalışmalara başladı
    13:58 Başakşehir Belediyesi, 2025-2029 Stratejik Planı için çalışmalara başladı

    Başakşehir Belediyesi, 2025-2029 yıllarını kapsayan beş yıllık stratejik planının hazırlıklarına geniş katılımlı bir çalıştayla başladı. Yerel yönetim, sivil toplum kuruluşları, eğitim kurumları temsilcileri ve muhtarların yer aldığı çalıştayda stratejik planla ilgili görüşler alındı.


Advertisement