Bu Bahar Biraz Çizgili - Son Dakika
Kadın

Bu Bahar Biraz Çizgili

Bu Bahar Biraz Çizgili

Enine ya da boyuna. Kısa ya da uzun. İnce, kalın, siyah, beyaz ya da renkli. Bu sezon yine çizgili geçecek.

03.03.2016 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Enine ya da boyuna. Kısa ya da uzun. İnce, kalın, siyah, beyaz ya da renkli. Bu sezon yine çizgili geçecek. Markaların ilkbahar-yaz koleksiyonlarında bolca yer verdiği çizgiler bu sezon da parlayacağının müjdesini verdi. Sizin için hipnoz etkili göz alıcı çizgileri yakın markaja aldık.

Dolce & Gabanna, Prada, Stella McCartney,Max Mara ve Alexander Wang bu modaya öncülük edenlerden.

Prada, çizgili desenleri farklı renk ve formlarda etekler ve kazaklarda kullanırken Retro etkili bir koleksiyonla bahara göz kırpıyor.

Dolce & Gabanna, özellikle elbiselere taşıdığı çizgiyle koleksiyonuna dinamik bir hava katıyor.

Stella McCartney, çizgileri sezonun hiç detaylarından transparan ve tüllerle bir araya getirerek iddialı ve farklı bir görünüm elde ederken, polo tişörtler ve pantolonları çizgilendirerek günlük giyimin özgür ruhunu yansıttı.

Max Mara çizgili parçalarıyla yazı müjdeledi. Marin havasını koleksiyonuna taşıyan Max Mara, farklı formlardaki pantolonları ve elbiseleriyle sizi sahillere davet edecek.

Alexander Wang, bu yıl kendini biraz aşarak kombinleriyle "feminenleşme" yolunda ilerliyor. Bomber ceketlere, gömleklere, pantolonlara yerleştirilen çizgiler, "çizgiyi çoktan aşmış".

Editör notu: Vücut tipinize göre çizgi tercih etmek önemli. Özellikle çok zayıf değilseniz, enine ve kalın çizgiler sizi olduğunuzdan kalın gösterecektir. Bunun yerine dikey veya çapraz çizgiler tercih edilebilir. Eğer vücut tipiniz bunlaın hiçbiri için uygun değilse, çizgi modasını, çanta, ayakkabı ve aksesuarlarla takip edebilirsiniz. Sade siyah bir pantolon bluz ikilisine kullandığınız çizgili oversize bir fular, şıklığınıza şıklık katacaktır.

Kaynak: Kadincaozel.com

Son Dakika Kadın Bu Bahar Biraz Çizgili - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement