Önce motor şimdi de minibüs! Alkolik vatandaş bu kez hortum düzeneği kullanarak içki içti - Son Dakika
Güncel

Önce motor şimdi de minibüs! Alkolik vatandaş bu kez hortum düzeneği kullanarak içki içti

Antalya'da elinde içki dolu bardakla iki kere motosiklet kullanan vatandaş yemiş olduğu cezalardan ders almadı. Bu defa da bindiği minibüste, ceketinin içine sakladığı içkiyi hortum düzeneğiyle içen vatandaşın arkadaşları da "Abimiz işi çözmüş" diyerek o anları görüntüledi.

19.11.2020 11:46  Güncelleme: 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz günlerde Kepez ilçesi Gazi Bulvarı üzerinde elinde içki dolu bardakla motosiklet kullanan Abdulrıza I., başka bir araçtaki kadın tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntünün sosyal medyada paylaşılmasının ardından Antalya Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri Abdulrıza I.'ya, 'trafik güvenliğini tehlikeye sokmak', 'ehliyetsiz araç kullanmak ve 'kask takmamak'tan toplam 2 bin 605 lira para cezası uyguladı.

Daha önce elinde birayla motor kullanan vatandaş, bu defa minibüste hortum düzeneğiyle alkol aldı

"DAYI POZ VER"

İfadesinde iş çıkışı eğlence olsun diye böyle bir hareket yaptığını söyleyen Abdulrıza I., kısa süre sonra yine motosiklet üzerinde alkol kutusuyla görüntülendi. Vatandaşlar tarafından cep telefonu ile çekilen görüntülerde Abdulrıza I.'nın, kasksız ve tek eliyle motosikleti kullandığı, diğer elinde ise alkol kutusunun olduğu görüldü.

Daha önce elinde birayla motor kullanan vatandaş, bu defa minibüste hortum düzeneğiyle alkol aldı

Görüntüyü çeken kişinin, Abdulrıza I.'ya "Dayı poz ver poz. Ekstrayla gidiyor" sözleri görüntülere yansıdı. Abdulrıza I.'ya, bu görüntüler yüzünden ikinci kez 2 bin 605 lira ceza uygulandı.

"BU KEZ HORTUM İLE İÇİYOR"

Abdulrıza I. bu kez, minibüs içinde görüntülendi. Arkadaşları Abdulrıza I.'yı, ceketinin içinde sakladığı birayı pipetle içerken kameraya aldı. Arkadaşlarından biri ceketi çekip "Ekstrayı da görsün" derken, bir diğerinin "Abimiz artık işi çözmüş kimse ne içtiğini bilemeyecek" diyerek gülmesi kamera kayıtlarına yansıdı.

Görüntüler sosyal medyada yayılırken, "Bu kez hortum ile içiyor" yorumları yapıldı.

Önce motor şimdi de minibüs! Alkolik vatandaş bu kez hortum düzeneği kullanarak içki içti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Önce motor şimdi de minibüs! Alkolik vatandaş bu kez hortum düzeneği kullanarak içki içti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • FARUK : ATIN TIMARHANEYE GİTSİN.. 1 0 Yanıtla

Advertisement