Eşini bulaşıkları geç yıkadığı bahanesiyle darp eden koca tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Eşini bulaşıkları geç yıkadığı bahanesiyle darp eden koca tutuklandı

Muğla'da, bulaşıkları geç yıkadığı bahanesiyle eşini darp eden koca tutuklandı. Şiddete maruz kalan kadının darp nedeniyle patlayan dalağı ise ameliyatla alındı.

01.10.2019 21:01  Güncelleme: 09:43

Fethiye Karagedik Mahallesi'nde oturan Hacer H., 2 gün önce bulaşıkları geç yıkadığı gerekçesiyle eşi Halit H. tarafından darp edildi. Şiddet mağduru kadının şiddet nedeniyle zarar gören dalağı alındı.

Halit H. ortada hiçbir sebep yokken dün yine karısını dövmeye başladı. Art arda gelen yumruklardan kaçamayan kadın, çığlıklar attı. Yumruklardan biri dalağına isabet eden Hacer H'nin çığlıklarına kızı koştu. Gözü dönmüş kocayı, küçük kızının, "Yeter artık, bırak annemi" sözleri durdurabildi. Kızını da yanına alarak hemen evden çıkan kadın, büyük acı içinde yanına koştuğu ailesinden yardım istedi. Hacer H, aldığı darbeler nedeniyle Fethiye Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı.

Eşini bulaşıkları geç yıkadığı bahanesiyle darp eden koca tutuklandı

EŞİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Hastaneye kaldırılan talihsiz kadının dalağının patladığı ortaya çıkarken iç kanama geçirdiği belirlenen Hacer H., ameliyata alındı. Ameliyatta dalağı alınan Hacer H., kendisini bu hale getiren kişinin eşi olduğunu belirterek şikayetçi oldu.

'HİÇBİR SEBEP YOKTU'

Hacer H. şikayetinde , "İnanın, ortada hiç bir sebep yoktu. Attığı dayak sırasında çok ağır bir yumruk aldım. Dalağıma denk geldi. İç kanama ile hastaneye geldim. Dalağımı parçalamış. Tedavim devam ediyor. Eşim H.H'den şikayetçi oldum. En ağır cezayı almasını istiyorum." dedi.

Eşini bulaşıkları geç yıkadığı bahanesiyle darp eden koca tutuklandı

ZANLI SEVK EDİLDİĞİ ADLİYEDE TUTUKLANDI

Hacer H. ifadesinde, Halit H. ile 3 yıl önce evlendiğini, bunun ikinci evliliği olduğunu ve evlendiği günden beri Halit H.'nin kendisini dövdüğünü ileri sürdü. Polis ekipleri şikayet üzerine başlattıkları çalışma kapsamında Halit H.'yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Halit H. sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

Eşini bulaşıkları geç yıkadığı bahanesiyle darp eden koca tutuklandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eşini bulaşıkları geç yıkadığı bahanesiyle darp eden koca tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • sema: erkek dogmussun Allah sana lutfetmis kadınları koruman icin ondan bir parca daha guclu yaratmıs seni.utanmalısın erkekliginden .gucun zavallı bir kadına mı yetiyor . o kadının yerinde olsam hic affetmem süründürürüm . bir bulasık icin bu kadar darp eden yarın birgün baska birsey icin öldürür bile .... 15 1 Yanıtla
    Demedi deme: Bulaşık için dövdü diyen bayana hemen hak veriliyorsa isin gerçeği o değil işin gerçeği o kadın bisi yapmıştır adamii cileden çıkarmistir 0 1
  • isimsiz...!: lanet olsun senin gibi erkeğe... her erkek ERKEK değildir...! ağır cezalar çıksın yeter artık.. aff veya ceza indirimi istemiyoruzzzzz 14 0 Yanıtla
  • oktay: teror tecavuz kadina el kaldiranlar uyusturucu baronlari haric af istiyoruz afff 0 2 Yanıtla

Advertisement