Burcu Esmersoy "Supergirl" Oldu! - Son Dakika
Kadın

Burcu Esmersoy "Supergirl" Oldu!

Burcu Esmersoy "Supergirl" Oldu!

Yalnızca dolu dolu yaşamanın peşinde olan Esmersoy, durunca düşeceğine inananlardan.

10.10.2011 13:30  Güncelleme: 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kendisi de bir televizyon kahramanı, kulvarında bir yıldız olan Burcu Esmersoy; "Supergirl" olduğu "46-Super Heroes" sayısında, bebeklerle hiç oynamadığını, hayata sokakta erkek çocuklarla oynayarak başladığını anlatıyor. Yalnızca dolu dolu yaşamanın peşinde olan Esmersoy, durunca düşeceğine inananlardan…

Aslında "She-Ra" hayranı olan Burcu Esmersoy; Mehmet Turgut'un fotoğrafa hayal ve tutku kattığı şaşırtıcı fotoğraf kültür dergisi "46"nın "Super Heroes" sayısı için "Supergirl" oldu. Esmersoy'a "süper kahraman" dendiğinde, aklına ilk olarak He-Man, She-Ra ve Gölgeler Şatosu geliyor. Aynı zamanda bir Voltran fanatiği olan "Supergirl Burcu Esmersoy"; "Yıllarca 'Sen siyah aslan, ben mavi aslan. Ben de başını oluşturacağım' repliklerini söylemedik mi?" diyerek o günleri layıkıyla yaşadığını gösteriyor.

Esmersoy sözlerine; "Onlarla çok güzel günlerimiz geçti. Eskiden çizgi filmleri izlemek emek istiyordu. Bir kere bekliyorduk. Hemen ulaşılamayacak olmaları onları sihirli ve çekici yapıyordu. Görsel olarak şimdi 'gerçek' gibiler ama o zaman çok daha samimiydiler. 90'ları yaşayabildiğim için mutluyum. Hem zaten erkek gibi izlerdim çizgi filmleri de. Annemle babam beni erkek çocuk olarak bekliyorlarmış. Yani zaten başında travmayla doğmuşum ben. Dizlerim yara içindeydi çocukken. Barbie bebeklerle hiç oynamadım mesela. Erkek çocuklarla sokakta oynayarak başladım hayata. O yüzden de kadınsı bir bakış açım yok. Voltran'sa Voltran, He-man'se He-Man." diye devam ediyor.

Süper kahramanlarla tinsel bir yakınlık kurmamızı sağlayan şeyin, zekalarından etkilenmekten çok süper güçleriyle büyülenmemiz olduğunu düşünen Esmersoy; "Çekicilikleri, farklı ve güçlü olmalarından. Herkes buna takılır onlarda. Tabii bir de uçmaları. Ne sevdalıymış insanoğlu uçmaya! Küçükken hatırlıyorum da babamın sandıklarından çizgi romanları çıkarır okurdum. Teksas, Tommiks ve Zagor. Şimdiki çocuklar onları bilmiyor ama keşfetmeleri harika olurdu. Hem onlar uçmuyor da..." diyor.

"Supergirl Burcu Esmersoy"un sohbetinin devamı; Mehmet Turgut'un fotoğraflarıyla "46-Super Heroes" sayısında…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın Burcu Esmersoy 'Supergirl' Oldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement