Burdur Esnaf Odaları Birliği Yıl Sonu Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Burdur Esnaf Odaları Birliği Yıl Sonu Toplantısı

Burdur Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yıl sonu değerlendirme toplantısı Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde yapıldı.

03.12.2017 18:02

Burdur Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yıl sonu değerlendirme toplantısı Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde yapıldı.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Muhasebe Müdürü Soner Bektaş, toplantıda yaptığı konuşmada, yaklaşan genel kurullar öncesi yapılacak değişlikler ve yeni uygulama metotlarına ilişkin bilgilendirmede bulundu.

Burdur Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Recep Kalkan, toplantıdan sonra yaptığı açıklamada, toplantının genel kurullar hakkında bilgilendirme ve yıl sonu değerlendirilmesi kapsamında düzenlendiğini belirtti.

Toplantıların eğitim, bilgi yenilemesi bakımından fayda sağladığını dile getiren Kalkan, "Genel sekreterlerin ve yönetimin görevleri, genel kurulun nasıl yapılacağı, nasıl bir uygulama olacağı, üst kuruluşlarımızdan gelen bütün bilgilerin, alt kuruluşlara iletilmesi konusunda faydalı bir toplantı yaptığımıza inanıyorum." dedi.

Kalkan, esnafın sıkıntılarının bu tür toplantılarda dile getirebildiğini vurgulayarak, odaların, kendi mahallelerindeki uygulamaları mahalli idarelerde değerlendirmeye almayı ve uygulamaların esnafa yönelik faydalarını dile getirmeyi hedeflediğini söyledi.

Toplantıya, Birlik Genel Sekreteri Nevriye Yıldırım, Sicil Müdürü Mustafa Okan, Birlik Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri ve Burdur'da bulunan 25 esnaf odasının genel sekreterleri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Burdur Esnaf Odaları Birliği Yıl Sonu Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement