Bursa Basınında Bugün - Son Dakika
Yerel

Bursa Basınında Bugün

Bursa'da Yayımlanan Gazetelerin Bazı Haber Başlıkları Şöyle: Olay: 'Büyük Tatilde Geri Sayım' 18 Haziranda İlk ve Orta Öğretimde Okuyan Yaklaşık 470 Bin Öğrencinin Karne Alacağını Belirten İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, Okulların Kapanmasının Aynı Zamanda Yeni Bir Başlangıç Olduğunu Söyledi

13.06.2010 10:52

Bursa'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

OLAY: 'Büyük tatilde geri sayım'

18 Haziranda ilk ve orta öğretimde okuyan yaklaşık 470 bin öğrencinin karne alacağını belirten İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, okulların kapanmasının aynı zamanda yeni bir başlangıç olduğunu söyledi.

BURSA HAKİMİYET: 'Burası benim evim'

Bursaspor'un tecrübeli futbolcusu Ali Tandoğan, 'Adeta el üstündeyiz. Böyle bir ortam bırakılıp da gidilmez. Futbol hayatımı Bursa'da sonlandırmak istiyorum' diye konuştu.

BURSA HABER: 'MHP heyetinden Bursa çıkarması'

MHP genel başkan yardımcıları Münir Kutluata ve İsmet Büyükataman ile milletvekilleri Ahmet Kenan Tanrıkulu, Mithat Melen, Necati Özensoy ve Hamza Hamit Momriş, Tarihi Çarşı ve Hanlar Birliğini ziyaret etti.

KENT: 'Gece gündüz Bursa mesaisi'

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yeşilova Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek, vatandaşların sorunlarını dinledi.

MEYDAN: 'Parayı veren düdüğü çalıyor'

Büyükşehir Belediyesinin 1 yıllık icraatlarını değerlendiren CHP İl Başkanı Gürhan Akdoğan, bugüne kadar önemli ir projenin ortaya konulmadığını belirterek, 'Parayı veren düdüğü çalıyor. Bol reklamdan başka hiçbir çalışmaya imza atılmıyor ve söylemler de icraata dönüşmüyor' dedi. (DUY-MHD) - BURSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bursa Basınında Bugün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement