Bursa'da Gazinocular Kralı Serbest Bırakıldı - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Gazinocular Kralı Serbest Bırakıldı

Bursa\'da Gazinocular Kralı Serbest Bırakıldı

Bursa Emniyet Müdürlüğü, Sosyal güvenlik Kurumu işlemlerinde usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla başlattığı operasyonda gözaltına alınan 8 kişiden, aralarında Gazinocular Kralı Fahri Balcı'nın da bulunduğu 4'ü serbest bırakıldı.4'ü ise mahkemeye...

06.06.2013 14:38

Bursa Emniyet Müdürlüğü, Sosyal güvenlik Kurumu işlemlerinde usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla başlattığı operasyonda gözaltına alınan 8 kişiden, aralarında Gazinocular Kralı Fahri Balcı'nın da bulunduğu 4'ü serbest bırakıldı. 4'ü ise mahkemeye sevkedildi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü yapılan bir ihbar sonucu bazı gazino ve özel hastanelerin, aracılar vasıtasıyla SGK'da usulsüz rapor hazırlatıldığı iddiaları üzerine soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında dün Bursa'da Gazinocular Kralı olarak bilinen sinema oyuncusu Zerrin Egeliler'in eşi Fahri Balcı ve SGK'da görevli kişilerinde bulunduğu 8 kişi gözaltına alındı.

Zanlılardan 2'si savcılık talimatı ile dün gece Emniyet Müdürlüğünden serbest bırakıldı. İfadeleri alınan 6 kişi bu sabah erken saatlerde, 'resmi evrakta sahtekarlık', 'görevi kötüye kullanma' ve 'rüşvet' suçlarından adliyeye sevkedildi. Cumhuriyet Savcılığı'nda ifadesi alınan Fahri Balcı ile yanında çalışan muhasebecisi E.Ö. serbest bırakılırken, özel hastane sahibi Ö.F.B, hastane yöneticisi M.K. ile SGK görevlisi ve muhasebeci A.B., M.C.B tutuklanma talebi ile nöbetci mahkemeye çıkartıldı.

SB- - Bursa/ Merkez

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Gazinocular Kralı Serbest Bırakıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement