Bursaspor Dergisi'nin 56. Sayısı Yarın Satışa Çıkıyor - Son Dakika
Yerel

Bursaspor Dergisi'nin 56. Sayısı Yarın Satışa Çıkıyor

Bursaspor'un resmi yayın organı olan "Bursaspor Dergisi"nin 56.sayısı, yarın satışa çıkıyor.

16.12.2011 20:00

Bursaspor'un resmi yayın organı olan "Bursaspor Dergisi"nin 56. sayısı, yarın satışa çıkıyor.

Kulüpten yapılan açıklamada, Bursastore ve Yaysat bayilerinde yarından itibaren satışa çıkacak derginin 128 sayfalık Aralık sayısında dergiyle birlikte Arjantinli futbolcu Pablo Martin Batalla'nın posterinin de hediye olarak verileceği belirtildi.

Dergide ayrıca, Faslı savunma oyuncusu Michael Chretien Basser ile yapılan söyleşinin de yer aldığı, söyleşide Basser'in futbol dışında ilgilendiği sporlar, müzik tutkusu ve Bursa kenti hakkındaki görüşlerine yer verildiği bildirildi.

Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat ile yapılan ve (A) takım ile transfer çalışmalarına kadar bir çok konunun ele alındığı röportajın yanı sıra, dergide Ganalı forvet oyuncu Prince Tagoe'nin futbol yaşamı ve gelecekle ilgili düşüncelerinin anlatıldığı bölümün de bulunduğu vurgulandı.

Bursaspor tarihinde yeşil-beyazlı takımın kalesini koruyan isimlerin mercek altına aldığı özel dosyanın sayfalara yansıtıldığı Aralık sayısında ayrıca, Akademi Ligleri'ndeki takımların son durumları, U-17 takımının başarılı çalıştırıcısı Musa Öztürk ile Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde yapılan çalışmalar ve geleceğin yıldızları hakkında söyleşinin de yer aldığı kaydedildi.

- BURSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bursaspor Dergisi'nin 56. Sayısı Yarın Satışa Çıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement