Bütün emekleri kül oldu: Hayvanları için biriktirdiği yonca balyaları yandı - Son Dakika
3. Sayfa

Bütün emekleri kül oldu: Hayvanları için biriktirdiği yonca balyaları yandı

Bütün emekleri kül oldu: Hayvanları için biriktirdiği yonca balyaları yandı Sivas'ın Gemerek ilçesinde daha önce kışlık yakacağı yanan Nejdet Şimşek'in şimdi de hayvanları için biriktirdiği 350 adet yonca balyası yandı Sivas'ın Gemerek ilçesinde daha önce kışlık yakacağı yanan Nejdet...

25.10.2022 00:11  Güncelleme: 01:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bütün emekleri kül oldu: Hayvanları için biriktirdiği yonca balyaları yandı

Sivas'ın Gemerek ilçesinde daha önce kışlık yakacağı yanan Nejdet Şimşek'in şimdi de hayvanları için biriktirdiği 350 adet yonca balyası yandı

SİVAS - Sivas'ın Gemerek ilçesinde daha önce kışlık yakacağı yanan Nejdet Şimşek'in şimdi de hayvanları için biriktirdiği 350 adet yonca balyası yandı.

Edinilen bilgilere göre yangın Gemerek ilçesi, Yeni Hayat Mahallesi, Plevne Sokak'ta meydana geldi. Hayvanlarının yemesi için binbir emekle topladığı 350 adet yonca balyasının yandığını fark eden Nejdet Şimşek durumu hemen Gemerek Belediyesi itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine giden ekipler yanan balyaları söndürdü. Şimşek'in yaklaşık bir ay önce de kışın yakmak için biriktirdiği odunların yandığı öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. Şimşek, yangının kundaklama sonucu çıktığını iddia etti.

"350 balyam belirsiz kişiler tarafından kundaklanarak yakıldı"

Nejdet Şimşek, binbir emekle yaptığı 350 balyasının belirsiz kişiler tarafından kundaklanarak yakıldığını ifade ederek, "Bundan yaklaşık bir ay önce 3.5 ton civarında binbir emekle topladığım kışlık yakacağım belirsiz kişiler tarafından kundaklanarak yakıldı. Şimdi yine aynı binbir emekle, işçilikle 350 balyam belirsiz kişiler tarafından kundaklanarak yakıldı. Balyaların etrafını brandalarla örtülerek muhafaza altına almıştım. Her bir yanını hırsızlığa karşı muhafaza etmiştim ama kundaklanarak yakıldı. Mağdurum. Hayvanlarımın kışlık yiyeceğiydi. Hayvanlarımın yiyeceği kalmadı." dedi.

Bütün emekleri kül oldu: Hayvanları için biriktirdiği yonca balyaları yandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Bütün emekleri kül oldu: Hayvanları için biriktirdiği yonca balyaları yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement