Büyükler İçin Boyama Kitapları Hepsiburada.com'da - Son Dakika
Güncel

Büyükler İçin Boyama Kitapları Hepsiburada.com'da

ticaret platformu hepsiburada.

21.09.2015 12:59

E-ticaret platformu hepsiburada.com, kitap kategorisinde yaz aylarında en çok satın alınan kitapları açıkladı. Listenin ilk sırasında büyükler için boyama kitapları yer aldı.

Şirket açıklamasına göre, hepsiburada.com kitapseverlere de sayısız seçenek sunuyor. Kitap kategorisinde yaz aylarında en çok satın alınan kitaplar listesinin ilk sırasında büyükler için boyama kitapları yer alırken ikinci sırada Azra Kohen'in "Pi" isimli eseri, üçüncü sırada da Thomas Pavitte'nin nokta birleştirmece kitabı "1000 Nokta – İkonlar" yer aldı.

Sitenin en çok satılan kitaplarında dördüncü sırayı "Elif Gibi Sevmek" isimli kitabın yazarı Hikmek Anıl Öztekin'in yeni kitabı "Eyvallah" alırken, bu eseri Sarah Jio'nun "Elveda Haziran" kitabı takip etti.

Zülfü Livaneli'nin "Konstantiniyye Oteli" altıncı, Paula Hawkins'in "Trendeki Kız"ı yedinci, Gülben Ergen'in "Öğrendim Ki" isimli eseri sekizinci, Sabahattin Ali'nin unutulmaz eseri "Kürk Mantolu Madonna" dokuzuncu,  Debbie Macomber'in "Kızılcık Burnu" isimli eseri de en çok satın alınan onuncu kitap oldu.

Açıklamaya göre,

Aynı zamanda hepsiburada.com kullanıcıları, kitap kategorisinde yaptıkları 50 TL üzerindeki alışverişlerinde kargo ücreti de ödemiyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Büyükler İçin Boyama Kitapları Hepsiburada.com'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement