Antalya'da ramazanda gölge oyunları ve gösteriler çevrim içi düzenlenecek - Son Dakika
Güncel

Antalya'da ramazanda gölge oyunları ve gösteriler çevrim içi düzenlenecek

Antalya\'da ramazanda gölge oyunları ve gösteriler çevrim içi düzenlenecek

Antalya'da ramazan boyunca gölge oyunu ve tiyatro gösterimleri, kukla yapım atölyeleri, konser ve masal anlatımları çevrim içi gerçekleştirilecek.

12.04.2021 12:32  Güncelleme: 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da ramazan boyunca gölge oyunu ve tiyatro gösterimleri, kukla yapım atölyeleri, konser ve masal anlatımları çevrim içi gerçekleştirilecek.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ile Antalya Özel Tiyatrolar Birliği, ramazan için özel program hazırladı.

Düşevi Tiyatro, Beyoğlu Sanat, Tiyatro Fayton, Mavi Bisiklet, Kırmızı Kalem, Penguen Sanat tiyatro grupları, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle gölge oyunlarını, Hacivat-Karagöz ile illüzyon gösterilerini, kukla etkinliklerini, Aşık ile Maşuk Dans gösterilerini, Yörük aşık atışmasını, Kavuklu ve Pişekar gösterilerini çevrim içi sahneleyecek. Anadolu'nun sevilen türkülerinin seslendirileceği konserler de çevrim içi yapılacak.

Etkinlikler, Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesapları ve ABB TV'den saat 18.00'de yayımlanacak.

Büyükşehir Belediye Başkan Muhittin Böcek, etkinlikler sayesinde salgın nedeniyle seyircisiyle buluşamayan özel tiyatrolara, ekonomik yönden de destek sağlayacaklarını ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Antalya'da ramazanda gölge oyunları ve gösteriler çevrim içi düzenlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement