Çaldıkları Malı Sahibine Satmaya Kalkınca Yakalandılar - Son Dakika
Güncel

Çaldıkları Malı Sahibine Satmaya Kalkınca Yakalandılar

Çaldıkları Malı Sahibine Satmaya Kalkınca Yakalandılar

Şanlıurfa'da, hurdacı deposundan 25 bin lira değerinde bakır çalan 2 şüpheli, malzemeleri soydukları işyeri sahibine satmaya kalkınca yakalandı.

15.01.2012 14:23

Şanlıurfa'da, hurdacı deposundan 25 bin lira değerinde bakır çalan 2 şüpheli, malzemeleri soydukları işyeri sahibine satmaya kalkınca yakalandı.

Olay, dün akşam saatlerinde Bamyasuyu Mahallesi'ndeki Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. Hurdacılık yapan İsmet Göçebeler, dün sabah saatlerinde geldiği işyerinde bulunan 25 bin lira değerindeki bakırların çalındığını gördü. İşyerinin deposunun kilidini kırarak içeri giren hırsızların bakırları çaldığını anlayan Göçebeler, durumu telefonla polise bildirdi. Olay yerinde inceleme yapan polis şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatırken, akşam saatlerinde Göçebeler'in yanına gelen 2 kişi ellerinde bakır malzeme bulunduğunu ve satmak istediklerini söyledi. Malzemeye bakan Göçebeler, bakırların sabah saatlerinde işyerinden soyulduğunu fark edince 2 şüpheliyi polise bildirdi. Bu sırada şüpheliler, kendileri ile tartışan işyeri sahibinin elinden kurtulup kamyonetleri ile kaçtı.

KOVALAMACA SONUCU YAKALANDI

Kaçan 2 şüpheli, eşkal ve kamyonetlerinin plakasını alan polislerin takibi ile yaklaşık 1 saat süren kovalamaca sonucu yakalandı. Kamyonetten indirilen ve Gaziantep'ten geldiği öğrenilen 38 yaşındaki Murat B. ile 33 yaşındaki İbrahim A. isimli şüpheliler gözaltına alındı. Kamyonette ele geçirilen çalıntı malzemeler ise soyulan işyeri sahibinin deposuna indirildi. Bakırları teslim alan işyeri sahibi polislere teşekkür ederken, 15 bin liralık malzemenin bulunduğunu 10 bin liralık malının ise kayıp olduğunu söyledi. Gözaltına alınan şüpheliler ise hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonda sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çaldıkları Malı Sahibine Satmaya Kalkınca Yakalandılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement