Çalık Holding'den "Gezi Parkı'na Avm" Haberlerine Yalanlama - Son Dakika
Güncel

Çalık Holding'den "Gezi Parkı'na Avm" Haberlerine Yalanlama

Çalık Holding, Gezi Parkı'na yapılacağı iddia edilen AVM ile Çalık Holding ve Grubun CEO'su Berat Albayrak'ın ilişkilendirildiği haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

10.06.2013 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çalık Holding, Gezi Parkı'na yapılacağı iddia edilen AVM ile Çalık Holding ve Grubun CEO'su Berat Albayrak'ın ilişkilendirildiği haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Çalık Holding A.Ş.'den, basında yer alan ve Gezi Parkına yapılacağı iddia edilen AVM ile Çalık Holding ve Grubun CEO'su Berat Albayrak'ı ilişkilendiren haberler üzerine açıklama yapıldı. Açıklamada, "9 Haziran 2013'te bazı internet siteleri ve televizyon kanallarında ABD menşeli CNBC kanalında yer alan asılsız bir habere dayanarak 'Gezi Parkı'na yapılacağı iddia edilen AVM ile Çalık Holding'i ve Grubumuzun CEO'su Berat Albayrak'ı ilişkilendirmeye çalışan', hayal mahsulü olmaktan öte, son derece çirkin ve mesnetsiz iddia ve yorumların yer aldığını görmekteyiz" denildi.

"Yetkili kamu kuruluşlarının yaptığı açıklamalarda da belirtildiği üzere Gezi Parkı düzenlemesiyle ilgili onaylanmış bir proje dahi bulunmamaktadır" denilen açıklamada, "Dolayısıyla söz konusu projeyle Çalık Holding'i ve Grubumuzun CEO'su Berat Albayrak'ı ilişkilendiren haberler kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Çıkan haberler, son günlerde iç ve dış medya kuruluşlarında ve sosyal medyada artarak devam eden sistematik dezenformasyon kampanyasının ne noktaya ulaştığını çarpıcı ve ibretlik bir şekilde gözler önüne sermektedir" ifadelerine yer verildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çalık Holding'den 'Gezi Parkı'na Avm' Haberlerine Yalanlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement