Camiden ve Akaryakıt İstasyonundan Hırsızlık - Son Dakika
Son Dakika Logo
3-sayfa

Camiden ve Akaryakıt İstasyonundan Hırsızlık

Camiden ve Akaryakıt İstasyonundan Hırsızlık
23.12.2025 10:57

Sakarya'da camiden ve akaryakıt istasyonundan çalan şüpheli, TEM Otoyolu'nda yakalandı.

Sakarya'da camiden elektronik eşya, akaryakıt istasyonundan da tır çalan şüpheli, TEM Otoyolu üzerindeki dinlenme tesisinde yakalandı. Şüphelinin çaldığı tırla TEM'de seyir halinde olduğu anlar güvenlik kamerasına da yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 20 Aralık'ta Adapazarı ilçesindeki bir camiden yaklaşık 15 bin lira değerinde elektronik malzeme çalınması üzerine çalışma başlattı. Ekipler, kimliğini belirledikleri şüpheli A.K'nin (33), bu olaydan bir gün sonra Arifiye ilçesindeki akaryakıt istasyonunda park halinde bulunan tırı da çaldığını tespit etti.

Polis ekiplerince yapılan takip sonucu şüpheli, TEM Otoyolu üzerindeki bir dinlenme tesisinde düzenlenen operasyonla yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Öte yandan, şüphelinin camiden çıkışı ve çaldığı tırla TEM Otoyolu'nda seyir halinde olduğu anlar güvenlik kameralarına da yansıdı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3-sayfa Camiden ve Akaryakıt İstasyonundan Hırsızlık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement