Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlu Olsun - Son Dakika
Güncel

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlu Olsun

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlu Olsun

Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle İl Müftümüz Şahin Yıldırım ve müftülük personeli Belediye Başkanvekilimiz Sayın Mutlu Erol Bakır'ı makamında ziyaret etti.

02.10.2018 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle yapılan ziyarette İl Müftümüz Şahin Yıldırım, Camilere ilgiyi artırmak, önemini daha etkin şekilde anlatmak, her kesimle iş birliği yaparak camilerin ihtiyaçlarını sağlamak için Camiler ve Din Görevlileri Haftası olarak kutlandığını ifade etti. Her konuda destek olan Belediyemizin çalışmalarından memnun olduklarını belirterek Belediye Başkanvekilimiz Sayın Mutlu Erol Bakır'a teşekkür etti.

Belediye Başkanvekilimiz Sayın Mutlu Erol Bakır, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Camiler ve Din görevliler haftasını kutladığını ifade etti. Yapılan ziyarette Müftülük personelinin istek ve taleplerini dinleyen Belediye Başkanvekilimiz Sayın Mutlu Erol Bakır "İmkanlar dahilinde Müftülüğümüz programlarına destek olmaya çalışıyoruz. Camilerimiz, manevi huzura kavuştuğumuz, birlik ve beraberliğimizi, dostluk ve kardeşlik duygularımızı güçlendirdiğimiz; hoşgörüyü, paylaşmayı ve dayanışmayı öğrendiğimiz, omuz omuza saf tuttuğumuz kutsal mekanlardır. Bu vesileyle tüm din görevlilerimizin Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı kutluyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlu Olsun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement