Camiye giren yılan, 3 gün sonra yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Camiye giren yılan, 3 gün sonra yakalandı

Osmaniye'de camiye giren boz yılan, cemaat ve öğrencileri tedirgin etti. Yılan, 3 gün süren uğraş sonucu yakalanarak doğaya bırakıldı.

27.07.2019 12:36  Güncelleme: 14:01

Osmaniye'nin Toprakkale ilçesinde, camiye giren boz yılan, 3 gün süren uğraş sonucu yakalanarak doğaya bırakıldı.

Kuran Kursu öğrencisi Kadir Çağrı Kırıcı, akşam namazı öncesinde caminin pencerelerini açmak için içeri girdiğinde halıların üzerinde gezinen yılanı görerek, hızla dışarı kaçtı. Kırıcı, durumu cami imamı Ahmet Atalay'a bildirdi. Caminin güvenlik kamerası kayıtlarında yapılan incelemede, içeride gezinen yılan saniye saniye görüntülendi. 3 gün boyunca aranan yılan yakalanarak doğaya bırakıldı.

Camiye giren yılan, 3 gün sonra yakalandı

"3 GÜN NÖBET TUTTUK"

İmam Atalay, yılanın camiye akşam saatlerinde dış kapı altından girdiğini belirterek, "Akşam namazı için camiye giren öğrencimiz yılanı fark etmiş. Bunun üzerine bizler de müdahale ettik. En sonunda duvar kenarındaki tahtaların arasına saklanmış halde bularak yakaladık. Bunun için üç gün nöbet tuttuk geceli gündüzlü. Sonundan da Allah'a hamd olsun saklandığı yerden alarak rahat bir şekilde namazımızı kıldık" dedi.

Camiye giren yılan, 3 gün sonra yakalandı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Camiye giren yılan, 3 gün sonra yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Urfali: Hocam neden öldürmediniz insana zarar veren hayvan öldürülür ya birini isirip öldürseydi orada dimi yani 1 2 Yanıtla
    asi: o zaman tüm insanları öldürmek lazım en büyük hayvan insandır 1 0 Evrim: Yaşasın Darwin... 0 0
  • BaZ: Birini ısırıp öldürseydi dünyadan bir insan eksilirdi tehdit altında hissetmedigi sürece bir yılanın durduk yere insanı ısırdığını görmedim şimdiye kadar senin ne kadar yaşamaya hakkın varsa onun da var 1 2 Yanıtla
  • B: Zararsız yılan bu niye öldürsünler 0 0 Yanıtla
    Tuğrul: Hacı o söylendiği gibi boz yılansa zehirli zehirli olması yine de öldürülmesine sebep değil 5 1

Advertisement