Sakatlanan Caner Erkin Sezonu Kapattı! - Son Dakika
Spor

Sakatlanan Caner Erkin Sezonu Kapattı!

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Caner Erkin Yeni Malatyaspor maçında sakatlanarak oyuna devam edemedi. Beşiktaş, yıldız futbolcunun sezonu kapattığını açıkladı.

22.04.2018 22:15  Güncelleme: 22:30

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Caner Erkin Yeni Malatyaspor maçında sakatlanarak oyuna devam edemedi. Beşiktaş, sakatlanan Caner Erkin'in sezonu kapattığını duyurdu.

3-1'LİK SKORLA KAZANARAK PUANINI 62'YE ÇIKARDI

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Yenimalatyaspor ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlı takım, uzun süre berabere giden maçı 3-1'lik skorla kazanarak önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı ve puanını 62'ye çıkardı. Beşikaş'ın golleri Negredo, Talisca ve Quarejma'dan geldi. siyah- beyazlı takım Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak.

Sakatlanan Caner Erkin Sezonu Kapattı!

SAKATLANAN CANER ERKİN SEZONU KAPATTI

Mücadelenin ikinci yarısında sakatlanan Caner Erkin için Beşiktaş'tan resmi açıklama geldi. Caner Erkin yapılan ortopedik muayenesi ve Acıbadem Fulya Hastanesi'nde çekilen MR'ı sonucu; sağ diz iç yan bağ (GRADE 2) yırtığı tespit edildi. Erkin, özel dizlik ile tedavi edilecektir. Erkin'in sezonu kapattığı da açıklandı. Yıldız futbolcu sezonun geri kalanında forma giyemeyecek.

Sakatlanan Caner Erkin Sezonu Kapattı!
Sakatlanan Caner Erkin Sezonu Kapattı!

Son Dakika Spor Sakatlanan Caner Erkin Sezonu Kapattı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • oh kurtulduk: bütün futbolu çirkinleştiren futbolcular sakatlansa da güzel maçlar seyretsek keşke. t.direktör ve yöneticilere yapacak bişey yok malesef 4 3 Yanıtla
  • Bs: İşte bu kadar. İlahi adalet!.. 1 2 Yanıtla
  • Bay bay hepiniz: Caner ve Gökhan gönderilmelidir 1 1 Yanıtla
  • İSYANKAR : Beter olsun inşallah, aldığı ahlarla daha çok sürmez zaten futbol hayatı !!!!! 0 0 Yanıtla
  • Şiştttt : Caner mi son durak trabzon spor 0 0 Yanıtla

Advertisement