Çardak altı sohbetleri Rutkay Aziz'i ağırlayacak - Son Dakika
Güncel

Çardak altı sohbetleri Rutkay Aziz'i ağırlayacak

Çardak Altı Sohbetleri'nden Sahaf Söyleşileri'ne, konserlerden turnuva ve atölye çalışmalarına kadar çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapan 6. Barış ve Sevgi Buluşmaları tüm hızıyla devam ediyor.

02.09.2019 14:26  Güncelleme: 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

EYPİO ŞARKILARINI BARIŞ VE SEVGİ İÇİN SESLENDİRECEK

Edebiyat, sanat ve siyaset dünyasının ünlü isimlerini Beylikdüzü halkıyla buluşturan festival 3 Eylül Salı günü saat 15:00'da yapılacak Listeli ve Listesiz kitap mezatı ile başlayacak ve ardından saat 17:00'da Ümit Nar moderatörlüğünde düzenlenecek Sahaf Söyleşileri ile devam edecek. Güven Erkin Erkal ve Bilge Kösebalaban'ın konuk olacağı söyleşide "Kolaksiyonculuğun Fantastik Tarihi" masaya yatırılacak.

19:00-20:30 saatleri arasında ise bu yıl ki teması "Umut" olan Çardak Altı Sohbetleri başlayacak. Yekta Kopan moderatörlüğünde gerçekleşecek "Umut ve Nazım Hikmet" konulu söyleşinin konuğu ise, usta sanatçı Rutkay Aziz olacak. Saatler 21:15'i gösterdiğinde ise Pop Müziği'nin sevilen isimlerinden Eypio, en sevilen şarkılarını Barış ve Sevgi Buluşmaları kapsamında Beylikdüzü halkı için seslendirecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çardak altı sohbetleri Rutkay Aziz'i ağırlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement