Cattermole Daha Dikkatli Olacak - Son Dakika
Spor

Cattermole Daha Dikkatli Olacak

Cattermole Daha Dikkatli Olacak

Sunderland’in orta saha oyuncusu Lee Cattermole, geçtiğimiz ay başında oynanan Hull City karşılaşmasında gördüğü kırmızı kartın kendisine ders olduğunu söyledi.

12.12.2013 00:36

BBC'ye konuşan İngiliz futbolcu, "Geçen ay üç maç ceza alınca formamı ve takımdaki rolümü kaybettim, bunun tek suçlusu benim. Bıçak sırtı bir durumun içerisinde olduğunu biliyorum ama sanırım yine sert ama olabildiğince makul bir oyun oynayabilirim." derken bu sözlere öncelikle kendisinin inanması gerekiyor.

Nitekim henüz yarısına dahi gelmediği Premier League kariyerinde şimdiye kadar 7 kırmızı kart gören oyuncu, bu dalda liderliğe oynuyor. Lig tarihinin en çok kırmızı kart gören oyuncuları Duncan Ferguson, Patrick Vieira ve Richard Dunne'ın yalnızca 1 kırmızı kart gerisinde olan 25 yaşındaki oyuncu, ayrıca maç başına gördüğü kırmızı kart oranıyla da zirveye aday. Bugüne kadar 84 kez giydiği Sunderland formasıyla 5 kez oyundan ihraç edilerek yaklaşık olarak 17 maçta bir dışarı atılan Cattermole, bu dalda açık ara önde.

Premier League'in son sırasındaki Sunderland, sahip olduğu 8 puanla çıkış arıyor. Kuzeydoğu temsilcisi, hafta sonu West Ham United deplasmanına konuk olacak.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Cattermole Daha Dikkatli Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement