İstanbul'da CHP'nin Seçim Aracı, Alev Alev Yandı - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da CHP'nin Seçim Aracı, Alev Alev Yandı

İstanbul Çekmeköy'de CHP'ye ait seçim aracı, henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yandı. Konuyla ilgili açıklama yapan CHP İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Acıboyraz "Sabotaj olabilir" dedi.

13.01.2019 05:15  Güncelleme: 07:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Çekmeköy'de Cumhuriyet Halk Partisi'ne ait seçim aracı henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yandı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken araç kullanılamaz hale geldi.

YANGIN BİNAYA SIÇRADI

Olay, 02.00 saatlerinde, Çekmeköy Çamlık Mahallesi'nde meydana geldi. CHP'ye ait olduğu öğrenilen park halinde bulunan araç henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yanmaya başladı. Yangın kısa sürede büyürken aracın önünde bulunan binaya sirayet etti. Alevlerin yükseldiğini gören çevredeki vatandaşlar durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

İstanbul'da CHP'nin Seçim Aracı, Alev Alev Yandı

POLİS GÖRGÜ TANIKLARINI DİNLEDİ

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri alev alev yanan araca ve binaya müdahale etti. Bu sırada polis ekiplerinin de olay yerinde önlem aldı. İtfaiye ekipleri yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından yangını kontrol altına alarak araçta soğutma çalışması yaptı. Polis ekipleri de olay yerinde inceleme yaparak çevredeki vatandaşlardan olay hakkında bilgi aldı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken binada maddi hasar, araç ise kullanılamaz hale geldi.

İstanbul'da CHP'nin Seçim Aracı, Alev Alev Yandı

"SABOTAJ OLABİLİR"

Yangın haberini alır almaz olay yerine gelen CHP İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Acıboyraz, olayın sabotaj olabileceğini belirterek, "Yeni geldim, henüz bir bilgim yok ama sabotaj olabileceğini düşünüyoruz. Daha önce başımıza böyle bir şey gelmedi, ilk defa başımıza geldi. Saldırı olabileceği konusunda bir bilgi yok henüz" dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İstanbul\'da CHP\'nin Seçim Aracı, Alev Alev Yandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da CHP'nin Seçim Aracı, Alev Alev Yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Kutu kutu pense: Bay kemal diyenler yaktılar 0-10 8 0 Yanıtla
    Kutu kutu pense: Sen hangi göZünle gördüysen ) bende onla gördüm 5 1
  • Hak58 : Kendi partilileri yakmıştır.Ama bu tür ayak oyunlarının hiçbir partiye zarardan başka faydası olmaz 0 0 Yanıtla

Advertisement