Cenk Tosun, yeni takımıyla çıktığı ilk idmanda göz doldurdu - Son Dakika
Spor

Cenk Tosun, yeni takımıyla çıktığı ilk idmanda göz doldurdu

Everton'dan Crystal Palace'a kiralanan milli oyuncu Cenk Tosun, yeni takımıyla ilk idmanını çıktı. Golcü oyuncu attığı gollerle göz doldurdu. Teknik Direktör Roy Hodgson da Cenk'i Arsenal maçının kadrosuna alacağını söyledi.

10.01.2020 17:44  Güncelleme: 21:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli futbolcu Cenk Tosun'un kiralık olarak katıldığı İngiltere Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace'ın teknik direktörü Roy Hodgson, golcü oyuncuyu yarın karşılaşacakları Arsenal maçının kadrosuna alacağını söyledi. Arsenal maçı öncesi basın karşına çıkan İngiliz teknik adam, "Everton ile transfer görüşmelerinin hızlı bir şekilde tamamlandığı için minnettarım. Çünkü 8 tane eksik oyuncumuz var. Cenk gibi herkesi yukarı çıkaracak bir oyuncuya sahip olmak harika. Sadece oyunculara değil bana, teknik ekibe, kulüp başkanına ve taraftarlara da güç verecek." ifadelerini kullandı.

Cenk Tosun, yeni takımıyla çıktığı ilk idmanda göz doldurdu

"CENK'İN HEYECANI ÜST SEVİYEDE"

Cenk'in yarın oynanacak Arsenal maçı için hazır olduğunu hatırlatan Roy Hodgson, "Yarın başlamak için hazır durumda. Onu oynatırsam, göreve hazır olduğundan ötürü hiçbir şüphem yok. Bugün antrenmanlara çıktı ve takım arkadaşları tarafından çok iyi karşılandı. Heyecanı en üst seviyede çünkü 2020 Avrupa Şampiyonası öncesinde kendisini kanıtlamak istiyor. Türkiye'nin en skorer oyuncusu ve bu yaz gerçekleştirilecek şampiyona öncesi kendisini hazırlamak istiyor." şeklinde konuştu.

Cenk Tosun, yeni takımıyla çıktığı ilk idmanda göz doldurdu

"BU KULÜP VE TARAFTARI İÇİN VAR GÜCÜMLE ÇALIŞMAYA HAZIRIM"

Cenk'i transfer etme sebebinin sorulması üzerine konuşan 72 yaşındaki teknik direktör, " O skorer bir oyuncu, bu yüzden onu transfer ettik. Ayrıca çok çalışkan. Takım arkadaşlarına çok yardım ediyor." dedi. Milli oyuncu 2 sene önce de istediklerini dile getiren Hodgson, fakat bunu başaramadıklarını aktardı. Bugün yeni takımıyla antrenmanlara da çıkan Cenk Tosun sosyal medya hesabından "Yeni bir başlangıç. Bu kulüp ve taraftarı için var gücümle çalışmaya hazırım." paylaşımını yaptı. Golcü oyuncu, yeni takımındaki ilk antrenmanında attığı şık gollerle göz doldurdu. Cenk Tosun, Crystal Palace'ta 20 numaralı formayı giyecek.

Cenk Tosun, yeni takımıyla çıktığı ilk idmanda göz doldurdu
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Cenk Tosun, yeni takımıyla çıktığı ilk idmanda göz doldurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Gerçek şu ki : Cenk iyi futbolcu değil 7 30 Yanıtla
    Rizeli: Ingilizlerden daha manyak aklın var! Kompleks li 9 5 Aynı fikirdeyim: Çok iyi bir oyuncu değil ancak iyi şut atıyor 0 11
  • Sahin karadağ : En sonunda malatyaspora gelirsin. Arda abin8 takip ediyon 2 17 Yanıtla
  • Tabi: Olum adamı neden kötülüyosunuz siz böyle yaparsanız gavur ne yapmaz 14 1 Yanıtla
  • Andsmero: oynamadan geri yollarlar 1 12 Yanıtla
  • Kadir: Inşallah bu takımda çok başarılı olursun cenk kardeşim 12 0 Yanıtla
  • Sedat: Adama biraz sans verin eminimki kendini kanitlayacsktir 9 1 Yanıtla
  • BESIKTASLI : cenk yolun acik olsun cizgini bozma bos konusan armutlara bakma arkana bakmadan yuru kim oldugunu kanitla 1 0 Yanıtla

Advertisement