Ceren'in ölümüne ilişkin çirkin paylaşım yapanlara soruşturma başlatıldı - Son Dakika
3.Sayfa

Ceren'in ölümüne ilişkin çirkin paylaşım yapanlara soruşturma başlatıldı

Ordu Cumhuriyet Başsavcılığı, Ordu'da kalbinden bıçaklanarak öldürülen üniversite öğrencisi Ceren Özdemir'in ölümüne ilişkin sosyal medya üzerinden çirkin paylaşım yapanlara yönelik soruşturma başlatıldı.

05.12.2019 11:28  Güncelleme: 15:00

Ordu Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medya üzerinden Ordu'da kalbinden bıçaklanarak öldürülen üniversite öğrencisi Ceren Özdemir'in ölümüne ilişkin çirkin paylaşım yapanlara yönelik soruşturma başlatıldı.

Ordu'da bıçaklanarak öldürülen Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi Ceren Özdemir ile ilgili sosyal medyada yapılan çirkin paylaşımlar üzerine savcılık harekete geçti. Ordu Cumhuriyet Savcılığı, genç kızın kıyafetleri ve sosyal medya paylaşımlarını hedef alarak, çirkin paylaşım yapanlara yönelik soruşturma başlattı.

Ceren'in ölümüne ilişkin çirkin paylaşım yapanlara soruşturma başlatıldı

"SÜRECİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ"

Ordu Büyükşehir Belediyesi de soruşturma kapsamında taraf olacağını açıkladı. Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, "Hepimizi yasa boğan Ceren Özdemir'in canice öldürülme eylemini ve şiddeti meşrulaştıran, suçu ve suçluyu öven, suça teşvik eden sosyal medya paylaşımları hakkında hukuki süreç başlatacak ve ilgililerin gerekli cezayı alması için sürecin takipçisi olacağız" açıklaması yaptı.

NE OLMUŞTU?

Önceki akşam saat 19.30 sıralarında Ordu Altınordu ilçesi Zaferi Milli Mahallesi'nde meydana gelen olayda Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü 2'inci sınıf öğrencisi-balerin Ceren Özdemir, antrenman sonrası evine doğru yola çıktı. Geldiği evinin önünde, binanın giriş kapısını açmak için ablası Gizem Özdemir'i cep telefonundan arayarak, anahtarı pencereden atmasını istedi. Abla da pencereden anahtarı attı. Kapıyı açıp binaya giren Ceren Özdemir, arkasından içeri giren bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Kalbinden bıçaklanarak öldürülen Ceren'in katil zanlısının Özgür Arduç olduğu tespit edildi. Zanlı ilk ifadesinde, "Sabah inşaatta kaldım. Meyve aldım yeni avlar aradım ancak fırsatını bulamadım" dedi.

Ceren\'in ölümüne ilişkin çirkin paylaşım yapanlara soruşturma başlatıldı

Son Dakika 3.Sayfa Ceren'in ölümüne ilişkin çirkin paylaşım yapanlara soruşturma başlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Mustafa çilbir : İnsan önce bir utanır. Müslüman olarak ölmüş bir insanın arkasından saygısızca ve edepsizce konuşmak günahtır. Gelelim yorum yapana ....sen allah misin ki çok bile yaşadın diyorsun.... Diyorum ki sana...allahım seni yaratacağını hayvanı yaratsaydi keşke. ..diyorum. 0 0 Yanıtla
  • Adalet: Bu ülkede öyle iki ayaklı hayvan varki hayvan lara bilen hakaret olur.. Genç yaşta hayatını kaydeden bu kıza giyimi kuşamı na bakarak beyinsiziz yorum yapan pislik ruhlu yaratıklar dilerim aynı acıyı kendileri tadına en yakın zamanda bakarlar..Yeter artık bu cahillik sizlerin insanlar aleminde işiniz yok.!!! 0 0 Yanıtla

Advertisement