CHP Çalışmalara Takoz Oluyor - Son Dakika
Güncel

CHP Çalışmalara Takoz Oluyor

CHP Çalışmalara Takoz Oluyor

Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, CHP İl Başkanı Süleyman Erman'ın kendisi hakkında yaptığı açıklamalara düzenlediği basın toplantısıyla cevap verdi.

22.10.2013 19:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, CHP İl Başkanı Süleyman Erman'ın kendisi hakkında yaptığı açıklamalara düzenlediği basın toplantısıyla cevap verdi. Makam odasında, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özboyacı ve meclis üyelerinin katılımıyla yapılan toplantıda konuşan Başkan Akkaya, 10 yıldır vatandaşlara daha iyi hizmet etmenin gayreti içerisinde olduğunu söyledi. Hiçbir zaman mazeret üretmediklerini, belediyenin mazeret üretme yeri değil, çözüm üretme yeri olduğunu vurgulayan Başkan Akkaya, bazı hizmetlerin gecikmesinin hukuk sürecinin işlemesinden kaynaklandığını kaydetti.

Burdur'da 2007 yılından bu yana doğalgaz çalışması yapıldığını, kentin yüzde 90'ından fazlasına doğalgazı ulaştığını anlatan Akkaya, "Bu çalışmalar nedeniyle yollarımız bozuluyor. Halkımızın haklı serzenişleriyle karşılaştık. Ancak bozulan yolları asfaltlıyoruz. Geçen yıl 100 kilometre, bu yıl da 150 kilometreye yakın sıcak asfalt döktük. Bütçe imkanlarıyla 10 yıla yaymamız gereken sıcak asfalt çalışmalarını 2 yıla sığdırdık" dedi.

Belediye bünyesindeki BAHTAŞ ve BİMTAŞ şirketlerinin içinin boşaltıldığının iddia edildiğini dile getiren Akkaya, "İçinin boşaltıldığı falan yok. Orası bir işletme. İşletmelerin her zaman için karı, zararı, alacağı, borcu olabilir. Aksine şirketlerimizin piyasaya borcu yok. Takipli alacakları var. Son 2 yılda edindiği iş makineleri, beton santrali ve irili ufaklı taşıma araçları gibi demirbaşları bulunuyor" diye konuştu.

Belediyenin tek kuruşunu gereksiz şekilde harcamadığını ve harcattırmadığını kaydeden Başkan Akkaya, "CHP İl Başkanı Süleyman Erman, her zaman olduğu gibi şahsımı hedef alan, eleştiri sınırını aşan suçlamalar yaparak, kendi tabanına şirin gözükme çabası içerisine girmiş. Göreve geldiği günden bu yana yaptığı açıklamalarının büyük bölümünde şahsımı ve Burdur Belediyesi'nin çalışmalarını hedef almıştır. 2 dönemdir belediyeyi kaybeden CHP, 9.5 yıldır hizmetlere takoz olmakta" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP Çalışmalara Takoz Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement