CIA, Parapsikolojik Deneyle Ajanını Öldürdü - Son Dakika
Komik - İlginç

CIA, Parapsikolojik Deneyle Ajanını Öldürdü

New York'ta bir bilim adamı esrarengiz bir şekilde bir otelin penceresinden düşerek öldü.

18.09.2014 11:06  Güncelleme: 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şükran gününde Manhattan'daki bir otelde, bir adam otelin 13. katından düşüyor. Adam 43 yaşındaki CIA için çalışan Frank Olson'dı.

ÖLÜMCÜL DENEYLERLE YAPILAN SORGULAMA

CIA, işgal altındaki Almanya'da doğruları öğrenmek için tüm gücünü kullanıyordu. Sorguya aldıkları kişileri karargahta günlerce yemekten ve uykudan mahrum bırakarak tutuyordu. Alkol, uyku hapı, halüsinojen ve buna benzer ilaçlar verilerek çeşitli sorgulama teknikleri uyguluyorlardı. Yaptıkları bu testlerin işe yararlılığını görmek için de insanların ölmesine kadar da sürdürüyorlardı. Bu ölümcül deneylere çok az kişi tanık oluyordu ve bu kişilerden biri de CIA'de çalışan bilim adamı Frank Olson'dı.

BİLİM ADAMINA DA DENEY YAPTILAR

Frank Olson'ı bu ölümcül deneyler kötü etkilenmişti ve artık CIA'de çalışmak istemedi. Bu durumu CIA'ye bildirdiğinde ise, kimsenin bilmemesi gereken bilgileri sızdırıp sızdırmadığını kontrol etmek için Frank'ın haberi olmadan kendisine bir LSD deneyi yapıldı. Bu deney, CIA'in yaptığı rutin toplantılardan birinde Frank'ın içkisine, onun tüm bildilklerini söylemesini ve sonrasında hatırlamamasını sağlayan LSD hapı kattılar.

OTELDEKİ CIA CİNAYETİ

Deney yapıldıktan hemen sonra da Frank'ın oteldeki ölümü gerçekleşiyor. Bu ölümün CIA tarafından yapılan gizli bir cinayet olduğu tahmin ediliyor. Çünkü Frank Olson CIA'in yaptığı ölümcül deneyleri topluma sızdıracağı korkuluyordu.

CIA, Parapsikolojik Deneyle Ajanını Öldürdü
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Komik - İlginç CIA, Parapsikolojik Deneyle Ajanını Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement