Çıplak Dj Eskişehirli Gençleri Coşturdu - Son Dakika
Güncel

Çıplak Dj Eskişehirli Gençleri Coşturdu

Çıplak Dj Eskişehirli Gençleri Coşturdu

Çıplak Şovlarıyla Tanınan Ukraynalı Dj Vanilla Sky, Eskişehir'de Yoğun İlgi Gördü. Eskişehirli Gençler Bikiniyle Dj'lik Yapan Vanilla Sky'ın Çaldığı Şarkılar Eşliğinde Coştu.

09.12.2010 19:52

ERZURUM'da kimi çevrelerin tepkisini çeken çıplak şovlarıyla tanınan Ukraynalı DJ Vanilla Sky, Eskişehir'de yoğun ilgi gördü. Eskişehirli gençler bikiniyle DJ'lik yapan Vanilla Sky'ın çaldığı şarkılar eşliğinde coştu.

Ukraynalı DJ Vanilla Sky, Erzurum'un ardından geldiği Eskişehir Hayal Fabric'te izleyicilerin karşısına çıktı. Sahnede ilk olarak üzerinde deri ceketiyle duran Ukraynalı DJ Vanilla Sky, kısa süre sonra tek tek giysilerini çıkartıp bikini ile kaldı. Aralarındaki çok sayıda genç kızın da bulunduğu izleyiciler Vanilla Sky'in çaldığı parçalar eşliğinde dans etti. Eskişehirli gençler yoğun ilgi gösterdiği Vanilla Sky'in sahnedeki görüntülerini cep telefonlarıyla kayda aldı, bazı gençler ise şampanya patlattı.

Ukraynalı DJ Vanilla Sky, Eskişehir'de gördüğü yoğun ilgiden dolayı çok memnun kaldığını, önümüzdeki aylarda tekrar bu kente gelmeyi istediğini söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çıplak Dj Eskişehirli Gençleri Coşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement