Çocuklara Ücretsiz Müzik - Son Dakika
Kültür Sanat

Çocuklara Ücretsiz Müzik

ENKA Kültür Sanat Tiyatro Buluşmaları'nda, Barış İçin Müzik Orkestrası ve "Haldun Taner Kabare Dün Bugün" oyunuyla Tiyatro 2000 sahne alacak.

03.03.2016 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ENKA Kültür Sanat Tiyatro Buluşmaları'nda, Barış İçin Müzik Orkestrası ve "Haldun Taner Kabare Dün Bugün" oyunuyla Tiyatro 2000 sahne alacak.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, 28. Yıl ENKA Kültür Sanat Tiyatro Buluşmaları kapsamında, "Barış İçin Müzik Orkestrası", "Neşeli Pazarlar" etkinliğinde tüm çocuklar ücretsiz olarak ağırlanacak.

El Sistema ve Sistema Europe programlarının Türkiye yürütücüsü olan Barış İçin Müzik Vakfının, çocuklara evrensel müzik eğitimi vermek amacıyla hayata geçirdiği orkestra, 6 Mart Pazar günü 11.30'da ENKA İbrahim Betil Oditoryumunda sahne alacak.

Haldun Taner'e Saygı Gecesi

Haldun Taner'in 100. doğum yılı dolayısıyla ustanın farklı oyunlarından Tiyatro 2000 tarafından derlenen müzikal gösteri "Haldun Taner Kabare Dün Bugün" ise ENKA Kültür Sanat Tiyatro Buluşmaları'ndaki bir diğer etkinlik olacak.

Zeliha Berksoy'un yönetttiği, canlı orkestra eşliğinde oynanacak ve Erdem Akakçe, Alayça Öztürk, Selin Zafertepe, Utku Çorbacı, Uğur Arda Başkan gibi oyuncuların sahne aldığı müzikli güldürü, 8 Mart Salı günü 20.30'da ENKA İbrahim Betil Oditoryumunda izlenebilir.

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Çocuklara Ücretsiz Müzik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement