Taciz Ettiği Çocukları Şikayet Etmesinler Diye Birbirleriyle İlişkiye Zorlamış - Son Dakika
Güncel

Taciz Ettiği Çocukları Şikayet Etmesinler Diye Birbirleriyle İlişkiye Zorlamış

Bursa'da 4 erkek çocuğunu istismar eden sapkın adam, şikayetçi olmasınlar diye çocukları birbirleri ile ilişkiye girmeye zorladı. Olayı bilgisayarında unuttuğu görüntüler ortaya çıkardı.

21.03.2018 11:15  Güncelleme: 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde 2016 yılında meydana gelen olayda motosiklet tamircisi F.G. yanında çalışan A.Ş., K.A., M.C.A. ve E.T. ile bu çocukların arkadaşları olan F.A. ve S.F.'ye farklı zamanlarda kendisine ait iş yerinde cinsel saldırıda bulundu. Yaşları 15 ile 18 arasında değişen çocukları farklı zaman dilimlerinde istismar eden F.G. tamirhanesini satarak yerine bir büfe satın aldı. Burada da çocukları sık sık yanına çağıran ve büfenin arkasındaki depoda istismar eden F.G. çocuklar kendisine karşı gelmesin diye onları birbiri ile ilişkiye girmeye zorladı ve bu anları da kendi cep telefonu kamerası ile kaydetti. Çektiği görüntüleri daha sonra büfedeki bilgisayarına aktaran F.G. bir süre sonra büfeyi başka birine devretti. Büfenin yeni sahibi bilgisayarı karıştırırken görüntüleri fark etti ve olayı polise bildirdi.

MAHKEMEDE İDDİALARI KABUL ETMEDİ

Bursa 4. Ağır Ceza Mahkemesinde kapalı olarak görülen duruşmaya sanık F.G, (40), mağdur çocuklar A.Ş., K.A., M.C.A., E.T., F.A., S.F., sanık avukatları ve yakınları ile mağdur çocukların yakınları ve avukatları katıldı. İlk kez hakim karşısına çıkan F.G. savunmasında söz konusu iddiaları kabul etmedi.

''ÇOCUKLARLA ŞAKALAŞTIM, ART NİYETİM YOK''

İddianamede ismi geçen 6 çocuktan 4 tanesinin farklı dönemlerde yanında çalıştığını, tamirhaneyi kapattıktan sonra da görüşmeye devam ettiklerini ifade eden F.G, görüntüleri de büfeden eksilen sigara ve alkolleri kimin aldığını görmek için kamera yerleştirdiği sırada farkında olmadan çektiğini, görüntüleri gördükten sonra yanında çalışan A.Ş. ile M.C.A.'yı işten kovduğunu ve çocuklarla şakalaştığını, kesinlikle bir art niyeti olmadığını ileri sürdü.

MAĞDUR ÇOCUK, İLİŞKİYE ZORLANDIĞINI SÖYLEDİ

Söz konusu görüntülerde A.Ş. ile ilişkiye girdiği görülen mağdur çocuklardan M.C.A., F.G.'yi yanında çalışmaya başlayınca tanıdığını, daha sonra büfe açtıktan sonra da görüşmeye devam ettiklerini söyledi. Görüştükleri süre boyunca birçok çocuğun şüphelinin yanına gidip geldiğine şahit olduğunu en son büfe aldıktan sonra kendisini de mağdur A.Ş. ile ilişkiye zorladığını, sanıktan şikayetçi olduğunu belirtti.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Konuyla ilgili inceleme başlatan polis ekipleri görüntüleri çeken F.G.'yi gözaltına aldı ve F.G. ilk ifadesinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Taciz Ettiği Çocukları Şikayet Etmesinler Diye Birbirleriyle İlişkiye Zorlamış
Taciz Ettiği Çocukları Şikayet Etmesinler Diye Birbirleriyle İlişkiye Zorlamış
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Taciz Ettiği Çocukları Şikayet Etmesinler Diye Birbirleriyle İlişkiye Zorlamış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (58)

  • İdam İdam: Ağırlaştırılmış müebbet ömür boyu işkence. İçerde bunada mahkumlar ırzına geçsin . 54 2 Yanıtla
    Gonzalez: Hayırdır Mahkumlar sapık mi geri zekalı 2 1
  • Sorumlu Kim ?: İktidarda chp olsaydı,bu gibi olaylara bir kulp takılır,ve tüm suçu chp ye atardık,ancak iktidarda 15 yıldır sözüm ona imam hatip kökenli bir hükümet var,ne yazıkli bu dindar görünümlü akp de bir çözüm getirmedi. 20 3 Yanıtla
    evet: Onlarin yayginlastirmak istedigi sozde dini egitim verdikleri icin el uzerinde tuttuklari kurs ve vakiflarda sıklıkla daha fazla olmuyormuki.bu ulkeyi beyni hur, vicdanı hur egitimli insanlar duze cikarir.yoksa diger ortadogu ulkeleri gibi pakistan, bengaldes, ve digerleri gibi olunacagi kesin. 4 5
  • Herşey kader: yav bu laikçi sistem iyice bizi dinsiz yaptı. vallahi bu chp ülkemizde olduğu sürece hepimiz dinsiz olacaz. 7 13 Yanıtla
    KARA : Sen sapıksan sistem ne yapsın ayrıca arabistandan haberin yok galiba orada sapıklığın bini bir para 2 0 Numbia: Yazık kimin çocuğuysa... 0 0 Kadının gücü: Sen zaten dinden çıkmış görünüyorsun CHP ile ne alakası var yazım tarzından belli yobazın önde gidenisin 0 0 eylem: laik ler degil bu sapiklarin hangi kurumdan ciktigini iyi biliyorsun. 0 0 eylem: her yer imam hatip oldu !! 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement