Concorde’da Bulutların Üzerinde Evlenin - Son Dakika
Güncel

Concorde’da Bulutların Üzerinde Evlenin

Concorde’da Bulutların Üzerinde Evlenin

Uçak şeklindeki mimarisiyle Türkiye'nin en ünlü tematik otelleri arasında olan Concorde De Luxe Resort, havuz başı düğünler için vazgeçilmez bir adres.

20.04.2011 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Farklı mimarisini lüks ve konfor ile bütünleştiren Concorde De Luxe Resort, bahar ve yaz aylarının düğünleri için her türlü konforu sağlıyor. Rüyalarınızı süsleyen düğün gecenizi unutulmaz detaylarla çevreleyen Concorde De Luxe Resort'te çiftler için tüm detaylar düşünülüyor… Ayrıca balayı suit ve çiftlere özel 1001 gece ritüeli spa odası da yaşanmaya değer… İlkbahar ve yaz düğünlerinin vazgeçilmez adresi olan Concorde De Luxe Resort, Antalya Havaalanı'na sadece 10 km uzaklıkta yer alıyor.

ANTALYA'NIN Lara sahilinde yer alan ve konuklarını "Ultra Her Şey Dahil' sisteminde alışılmışın çok üzerinde bir konfor ile ağırlayan Concorde De Luxe Resort, herkesin hayalini süsleyen düğün gününü kendi atmosferi ile daha da anlamlı kılıyor. Geleneksel Türk hamamı, La Stone & Crystal kabini, Shiatsu terapi alanları, tamamlayıcı estetik uygulama kabini, luxury treatment kabinleri, saray banyosu ve çiftlere özel 1001 gece ritüeli ile düğün sonrasında balayınızı da zevke dönüştürüyor.

Düğün organizasyonlarında dünya mutfaklarının lezzetlerini de davetlilerle paylaşan Concorde De Luxe Resort'de her şey o özel güne göre tasarlanıyor. ISO 2200:2005 Gıda Güvenliği Sertifikasını alan ilk otel olan Concorde De Luxe Resort'de müşteri memnuniyeti ön planda tutuluyor…

Concorde De Luxe Resort'ün 4000 m2 alan üzerine kurulan Carpe Diem Spa Merkezi sizi eşsiz bir dünyaya taşıyor. Carpe Diem Spa'nın en modern ekipmanlar ile sizler için özel tasarlanan bakım kabinleri, eşsiz bakımları, sessiz ve huzurlu atmosferi ile beden, zihin ve ruh bütünlüğünüzü yeniden sağlıyor. Carpe Diem Spa'nın birbirinden farklı masaj terapileri, Spa bakımları, dünyaca ünlü Fransız markası Thalgo ile yapılan uygulamaları ile canlılık, yenilenme garantisi veriyor.

Concorde De Luxe Resort , özel mimarisi, konforlu odaları, lüks restoranları, ruhunuzu arındırabileceğiniz Carpe Diem Spa Merkezi ve daha birçok ayrıcalığıyla balayınızı eşsiz kılıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Concorde’da Bulutların Üzerinde Evlenin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement