Çorlu'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Çorlu'dan Kısa Kısa

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) ile bir turizm firması arasında kurumsal indirim protokolü imzalandı.

16.02.2018 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) ile bir turizm firması arasında kurumsal indirim protokolü imzalandı.

Çorlu TSO'da yapılan imza töreninde konuşan Çorlu TSO Başkanı İbrahim Gönül, turizm firmasının yapacağı indirimin, Çorlu TSO'nun üyelerini, personelini, eş ve çocuklarını, meclis üyeleri eş ve çocuklarını ve Çorlu TSO personeli eş ve çocuklarını kapsadığını söyledi.

Protokol kapsamında umre ziyaretinin de gerçekleşeceğini ifade eden Gönül, "Oda olarak üyelerimize, personelimize ve onların yakınlarına yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda, protokol imzaladığımız bu firma ile umre ziyareti de gerçekleşecek. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Hazırlanan protokolün, iki kurum yetkilisi tarafından imza altına alındığı törende Çorlu TSO Başkanı İbrahim Gönül, turizm firmasının yetkilisi Recep Can ve firma yetkilileri hazır bulundu.

Çorlu'da yol yapım çalışmaları

Çorlu Belediyesi, hava şartlarının düzelmesiyle birlikte yol yapım çalışmalarına ilçede yeniden başladı.

Belediye Başkanı Ünal Baysan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, özellikle ana arterler başta olmak üzere ciddi bir program belirlediklerini ifade ederek, aciliyet durumuna göre bütün ihtiyaç duyulan bölgelerde yol yapım ve uygulama çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Baysan, yol yapım çalışmalarının yanı sıra lokal onarımların da yapacaklarını dile getirerek, "İlçemizde zor geçen kış aylarından dolayı bazı bölgelerdeki yollarımız bozularak deforme oldu. Bu yollarda yapım ve onarım çalışmalarına başladık. Hava şartları el verdiği sürece çalışmalarımız devam edecek." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çorlu'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement