Çorum Öğrenciler Sokakta Üşüyen Kediler İçin Proje Hazırlayıp Hayata Geçirdiler - Son Dakika
Güncel

Çorum Öğrenciler Sokakta Üşüyen Kediler İçin Proje Hazırlayıp Hayata Geçirdiler

Öğrenciler sokakta üşüyen kediler için proje hazırlayıp hayata geçirdilerÇORUM'da bir grup öğrenci, sokakta gördükleri kedilerin soğuk havada üşümemeleri ve aç kalmamaları için kendi imkanlarıyla okullarında 10 adet Kedi Evi yaptı.

28.12.2017 20:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Öğrenciler sokakta üşüyen kediler için proje hazırlayıp hayata geçirdiler

ÇORUM'da bir grup öğrenci, sokakta gördükleri kedilerin soğuk havada üşümemeleri ve aç kalmamaları için kendi imkanlarıyla okullarında 10 adet Kedi Evi yaptı.

İskilip Akşemseddin Anadolu Lisesinde öğrenim gören bazı öğrenciler, sosyal sorumluluk projesi kapsamında sokak kedilerine sahip çıkmak için proje hazırladı. Hazırladıkları projeyi öğretmenleri ve aileleriyle paylaşan öğrenciler, büyük destek gördü. İlk etapta ilçedeki mobilya üretim tesislerinden kulübeler için ahşap malzemeler alan öğrenciler, İngilizce öğretmenleri Onur Oğuz'un öncülüğünde kulübeleri yapmaya başladı.

Kısa sürede yaptıkları ve 'Kedi Eviö adını verdikleri kulübeler, şehrin muhtelif bölgelerine yerleştirdiler.

Okul öğrencilerinden Hümeyra Bodur, sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçirdikleri uygulama kapsamında 10 adet kulübeyi ilçenin farklı noktalarına koyduklarını dile getirdi.

Bodur, 'Öğretmenimizin ve ailelerimizin destekleriyle kulübelerimizi okulda yaptık. İnsanlardan çok güzel dönüşler aldık. Onların da bize destek olmasını, en azından kendilerinin de böyle bir şey yapmalarını istedik. Amacımız sadece İskilip değil, bu projeyi geniş bir kitleye yaymak istiyoruz ama imkanlarımız sınırlı. Yaptığımız kulübelerle hem kedileri kötü insanlardan koruyoruz hem de onlara sıcak bir yuva sağlıyoruzö dedi.

Çorum Öğrenciler Sokakta Üşüyen Kediler İçin Proje Hazırlayıp Hayata Geçirdiler
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çorum Öğrenciler Sokakta Üşüyen Kediler İçin Proje Hazırlayıp Hayata Geçirdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement