Çukur 64. Yeni Bölüm Fragmanı: Aliço Ölecek Mi? - Son Dakika
Güncel

Çukur 64. Yeni Bölüm Fragmanı: Aliço Ölecek Mi?

Çukur 64. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni bölümde Yücel'in ölmediğini gören ve korkuyla Yamaç'ın yanına kaçmaya çalışan Aliço'nun çatıda asılı kaldığı sırada Yücel tarafından vurulduğu sahne seyircileri meraklandırdı. Peki Çukur 64. yeni bölüm fragmanında başka hangi sahneler var?

04.05.2019 10:11

Çukur'un merakla beklenen 64. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Çukur 64. yeni bölümde Aliço, Yücel'in ölmediğini görüp korkuyla Yamaç'ın yanına koşmaya çalışırken bir çatıdan bir çatıya atlamaya çalışacak. Yücel'in elindeki silah Aliço'ya doğrultulmuş bir halde geçen sahnedeki silah sesi izleyicileri "Acaba Aliço öldü mü?" endişesi içine sürükledi. Peki Azer Kurtuluş ise intikam için Koçovalıların karşısına çıkacağı fragmanda başka neler olacak?

Çukur 64. Yeni Bölüm Fragmanı: Aliço Ölecek Mi?

ÇUKUR 64. YENİ BÖLÜMDE NELER OLUYOR?

Show TV'de ekrana gelen Ay Yapım imzalı fenomen dizi Çukur 64. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yücel'in ölmediğini gören ve korkuyla Yamaç'ın yanına kaçmaya çalışan Aliço'nun çatıda asılı kaldığı sırada Yücel tarafından vurulduğu sahne nefesleri kesiyor.

Çukur 64. Yeni Bölüm Fragmanı: Aliço Ölecek Mi?

Bu esnada İdris, Vartolu Salih'in mekanında ölen Savaş'ın ağabeyi Azer Kurtuluş ile karşı karşıya gelecek. Azer'in İdris'e, "Sen kendi evladını bu işten sıyırmak istiyorsan bunun tek bir yolu var. Öğreneceksiniz!" sözleri ise merak uyandırıyor.

Çukur 64. Yeni Bölüm Fragmanı: Aliço Ölecek Mi?

Cumali'nin öğreneceği bir bilgi, onu büyük bir şüpheye sürüklerken Damla'nın da farklı bir şekilde aynı gerçeği öğrenmesi ikiliyi oldukça güç bir duruma sürükleyecek. Koçovalılar, Emmi, Medet, Metin ve Kemal, Azer tehlikesini durdurabilmek için seferber olacak. Ancak Azer, kardeşinin intikamını almadan kolay kolay Çukur'u terk etmeyeceğe benziyor.

Çukur 64. Yeni Bölüm Fragmanı: Aliço Ölecek Mi?

Son Dakika Güncel Çukur 64. Yeni Bölüm Fragmanı: Aliço Ölecek Mi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement