Çukur dizisinin 71. bölüm fragmanı yayınlandı - Son Dakika
Magazin

Çukur dizisinin 71. bölüm fragmanı yayınlandı

Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Çukur'un 71. bölümünün fragmanı yayınlandı. Nefes kesen fragmanın ardında Çukur dizisinin yeni bölümünü merakla beklenmeye başlandı.

03.10.2019 22:56  Güncelleme: 22:57

Reyting rekortmeni Çukur dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Merakla izlenen dizinin fragmanı dizi severlerin nefesini kesti.

Çukur dizisinin 71. bölüm fragmanı yayınlandı

ÇUKUR DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Çukur'un son bölümünde; kardeşinin ölümü sonrası deliye dönen Azer, Akın'la birlikte harekete geçti. Bu ekibe Timsah da dahil oldu. Yamaç'ı ortadan kaldırmak için iş birliği yaptılar. Babasının yanında olan Aliço, Çukur'a ve Yamaç'a dönmek için elinden geleni yaptı. Diziseverler Aliço'nun Çukur'a dönüp dönemeyeceğini merak edildi.

Çukur dizisinin 71. bölüm fragmanı yayınlandı

Babasının katilinin peşine düşen Vartolu, gittiği yeni hapishanede kendisini bekleyen sürprizlerle boğuşuyor, hapisten kaçan Cumali, İdris'in ölümünden sonra ortaklığı bozan Çizgili Kenan'ın peşine düşüyor. Yamaç, Timsah'ı vuruyor ancak üzerindeki çelik yelek onu koruyor. Efsun'un fotoğrafını yakan Yamaç, "Sırada Efsun var." diyor. Ancak Efsun'u da öldürmüyor. Seyirciler Yamaç'ın düşmanlarını öldürmemesine anlam veremedi. Gelecek bölümde Yamaç öldü mü kurtuldu mu, Yamaç'ın düşmanlarını öldürmemesinin altında yatan sebep neydi gibi soruların cevapları ekrana gelecek.

Çukur dizisinin 71. bölüm fragmanı yayınlandı
Çukur dizisinin 71. bölüm fragmanı yayınlandı

Son Dakika Magazin Çukur dizisinin 71. bölüm fragmanı yayınlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • vbh: süper dizi ama kadın ve aşk konuları fazla olmasın 1 0 Yanıtla
  • emmi: bize neeeeee 1 0 Yanıtla

Advertisement