"Cumhuriyetin Kokusu: Eyüp Sabri Tuncer" - Son Dakika
Güncel

"Cumhuriyetin Kokusu: Eyüp Sabri Tuncer"

Mithat Bereket çekti Fahir Atakoğlu besteledi Sertab Erener müzik dinletisiyle.

30.05.2011 11:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ülkemizin koku tarihini yansıtan, Mithat Bereket imzalı belgesel

"Cumhuriyetin Kokusu: Eyüp Sabri Tuncer" Fahir Atakoğlu ve Sertab Erener'in müzikleri ve Yekta Kopan'ın sunumu ile 2 Haziran'da davetlilerle buluşacak.

Yıllardır gerçekleştirdiği başarılı haber programlarıyla ve dünyanın çeşitli bölgelerinden verdiği sıcak haberlerle tanıdığımız Mithat Bereket, en son çalışması "Cumhuriyetin Kokusu: Eyüp Sabri Tuncer" ile belgesel severlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Çekimlerine Temmuz 2010'da başlanan ve Mart 2011'de tamamlanan filmin müziklerini yapan Fahir Atakoğlu, 2 Haziran'da gerçekleşecek olan gala gecesinde, film için özel bestelediği eserleriyle davetlilerin karşısında olacak. Gecede Fahir Atakoğlu'nun yanı sıra Sertab Erener de canlı performansıyla sahne alacak. Sanat ve iş dünyasından önemli isimlerin katılması beklenen galanın sunuculuğunu Yekta Kopan üstlenecek. Belgesel film için özel bir koku üreten Eyüp Sabri Tuncer, Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda gerçekleştireceği gala gecesinde davetlilerine bu kokuyu armağan edecek.

70 dakikalık belgesel filmin çekimleri sırasında sektör duayenlerinin de içinde bulunduğu 40'ı aşkın isimle görüşmeler yapıldı. "Cumhuriyetin Kokusu: Eyüp Sabri Tuncer" belgeseli, Türkiye koku tarihi ile ilgili yapılmış ilk ve tek belgesel film olma özelliğini taşıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Cumhuriyetin Kokusu: Eyüp Sabri Tuncer' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement